""
""

Luka Milivojević kao Van Basten: Daje golove glavom sa 15 metara! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.01.15. | 19:18

Sjajna partija i dva gola veziste Olimpijakosa u kup duelu sa Timavosom

Prethodni trener Olimpijakosa, Španac Mičel, uvek je u superlativima govorio o nekadašnjem članu Crvene zvezde Luki Milivojeviću. Izgleda da će pred majstorijama  sjajnog srpskog veziste kapu morati da skine i aktuelni strateg grčkog šampiona  Vitor Pereira.

Posle povrede kolena  Luka Milivojević se vratio u prvu postavu Olimpijakosa! I to na kakav način. Znalo se i ranije da momak rođen u Kragujevcu ima odličan pas i vanserijske trkačke sposobnosti, ali večeras je demonstrirao da može da postiže golove u stilu legendarnog holandskog napadača Marka Van Bastena.

Izabrane vesti

Olimpijakos ima lakši trening u kupu grčke protiv nižerazrednog Timavosa, vodi posle prvog poluvremena sa 4:0, a bivši član Crvene zvezde najblaže rečeno dominira na travi Karaiskakija. Mrežu nedoraslog rivala Milivojević je pogađao dva puta. I to na kakav način.

Prvo je u devetom minutu doveo Olimpijakos u vođstvo, nakon što je sačekao centaršut sa leve strane i trzajem glavom prevario suparničkog golmana…. Bio je to samo uvod u retko viđenu majstoriju. Igrao se 25.minut kada je Milivojević ponovo sačekao centaršut sa leve strane. Nije ni skočio, ali udarac glavom sa 15 metara bio je hiruški precizan, a u isto vreme dovoljno jak, da se zarije u mreži Timavosa… Alal vera, Luka!

Inače, Milivojević ove sezone nije postigao gol u prvenstvu Grčke.


tagovi

SrbijaOlimpijakosmeđunarodni fudbalMarko Van BastenLuka MilivojevićGrčkaEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara