Lukaku ne pati od skromnosti: Ja sam najbolji belgijski napadač svih vremena

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.03.19. | 14:28

Kada igram za reprezentaciju više osećam bes nego ponos, poručuje Lukaku

Skromnost nije vrlina, smatra Romelu Lukaku. Zato fudbaler Mančester junajteda kaže za sebe, bez pardona, da je najbolji belgijski napadač svih vremena. Možda i jeste, ali gde su tu maniri...

Romelu ne krije, kada igra za Belgiju oseća više besa nego ponosa. Omalovažavanja ga prate od dečačkih dana, nisu prestala ni kada je počeo da rešeta mreže u dresu Crvenih đavola.

Izabrane vesti

Sve to je toliko uzela maha, da roditelji tamnoputog napadača više ne dolaze na tribine Kralja Boduena, jer ne mogu da istrpe da slušaju kritike i uvrede na račun svog sina.
Od početka ta spona nije funkcionisala. Odmah su počele priče kako nisam dovoljno dobar za Belgiju, kako neću za celu karijeru postići 25 golova. A, imao sam samo 19 godina u to doba“, počeo je priču Lukaku.

On priznaje da ima dvostruka osećanja kada obuče dres reprezentacije.
Kada god igram za Belgiju više osećam bes nego ponos. Rekao sam roditeljima da više ne dolaze na stadion da me gledaju kada igram za Crvene đavole i zato kada postignem gol salutiram pred kamerom. Znam da me gledaju preko tv ekrana“.

Iz tog besa rodio se i stav Romelua Lukakua da je napadač kakvog Belgija nikada nije imala.
„Ljudi me nekad pitaju da li sam među tri najbolja belgijska napadača svih vremena. Jesam, jesam, smatram da sam najbolji ikada, sa kilometrom prednosti u odnosu na druge. Najbolji sam strelac u istoriji, sa 34 gola na poslednje 33 utakmice, pa šta kažete na sve to“, poručio je Lukaku.

(FOTO: Reuters)

 


tagovi

Romelu LukakuLukaku

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara