"Lukas Leiva"
"Lukas Leiva"

Lukase Leiva, kad si ti postao majstor fudbala? Podmornica izronila ispred Andersona, Lacio u četvrtfinalu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.12.17. | 22:52

Čitadela nije imala nikakve šanse

Lukas LeivaČitadela je zaređala sa pobedama u Seriji B, Simone Inzagi nije baš želeo da se igra. Na teren je poslao najjači tim i rezultat nije mogao da dođe pod pitanje. Lacio je slavio sa 4:1 i plasirao se među osam najboljih u Kupu Italije.

Goste je već u 11. minutu načeo Čiro Imobile, asistencija se piše našem Sergeju Milinković Saviću, da bi u 24. Felipe Anderson duplirao prednost Rimljana i odagnao sumnje oko ishoda meča. Taj Andersonov pogodak je inače bio posledica savršene asistencije Lukasa Leive, veziste koji je kroz celu karijeru poznat po razgradnji protivničke igre, nikako po majstorskim ofanzivnim potezom.

Izabrane vesti

Ali danas “podmornica“ preko pola terena. Izronila je lopta ispred Andersona. Kroz četvoricu protivničkih fudbalera. Savršenstvo.

 

Potom autogol, pa gol Čitadele i onda za kraj još jedna asistencija razigranog Leive. Doduše, ovaj put ne baš toliko atraktivna, ali podjednako efektna. Serviran je Imobile, koji je bocnuo loptu preko protivničkog golmana. Lep kraj lepe utakmice za Lacijale.

 

 

Plasman u četvrtfinale su, inače, već obezbedili Inter, Fjorentina i Milan. U preostalim mečevima, naredne nedelje, sastaju se Napoli i Udineze, Atalanta i Sasuolo, Roma i Torino, te Juventus i Đenova.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Ćiro ImobileEvropaFelipe AndersonItalijaLacioLukaš LeivaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara