"Dunga"
"Dunga"

Majkon, šta si to radio ovog leta?

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.09.14. | 10:54

"Ako kažem zašto sam ga izbacio ostaće i bez kluba i bez sponzora", kaže selektor Brazila Dunga… Sad nas još više zanima šta se desilo u taboru reprezentacije Brazila

DungaČim je objavljeno da je Dunga izbacio Majkona iz reprezentacije Brazila internet su preplavile brojne spekulacije o mogućim uzrocima od kojih su neke  bile previše bizarne za poverovati. Tako se moglo čuti da je bek Rome uhvaćen tokom seksualnog čina sa Elijasom, ali i da je izbačen jer je "masturbirao" u Elijasovu bočicu sa šamponom? Pa i da je uz pomoć ljutih papričica i mleka uspeo da pijanog Elijasa ubedi da su ga četvorica razbojnika silovala dok je spavao?!

Naravno, bilo je tu mnogo preterivanja, za ovu poslednju se zna da je izmišljotina – vrlo originalna moramo da primetimo – jednog satiričnog sajta u Brazilu, ali… Nešto se zaista desilo. Nešto mnogo loše.
"Kada bih rekao šta je bio problem Majkon bi mogao da izgubi ugovor sa Romom i da ostane bez sponzora. A ja bih bio kriv", rekao je selektor Brazila Dunga i ostavio javnost u stanju ekstremne znatiželje.

Izabrane vesti

Inače, ako je Dungina namera zaista bila da "zaštiti" igrača čini nam se da mu baš i nije uspelo ovom izjavom.

(FOTO: Action Images)


tagovi

BrazilDungaItalijaMajkonreprezentativni fudbalRomaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara