"Mišković"
"Mišković"

Marko Mišković se vraća u Zvezdu: Donosi 11.000.000 evra i rešava pitanje licence za Evropu?

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.03.15. | 09:28

Glavni zagovornik ovde ideje je potpredsednik crveno-belih Slaviša Kokeza, čeka se odgovor finansijera Napretka

MiškovićNa pomolu je povratak Marka Miškovića u Crvenu zvezdu! Posle šest godina, nekadašnji potpredsednik crveno-belih mogao bi ponovo da dođe u Ljutice Bogdana 1a i to kao - finansijer.

Prema informacijama Sportskog žurnala, postoje dve opcije na osnovu kojih bi sadašnji pokrovitelj kruševaškog Napretka opet postao deo rukovodstva srpskog prvaka, u čijem je Upravnom odboru bio od 2006. do 2009. godine.

Izabrane vesti

Prva je ponuda mladom biznismenu da opet postane potpredsednik i na taj način pomogne Zvezdi u rešavanju dugova (11.200.000 evra) koji - ukoliko se ne izmire - prete oduzimanjem licence za takmičenje u Evropi sledeće sezone. Druga varajanta podrazumeva da odmah donese u klub 11.000.000 evra, postane praktično ključni čovek Zvezde, pa bi u tom slučaju dobio poverenje da sastavi rukovodeći tim prema svojim željama.

Žurnal piše da je najveći zagovornik ideje da se Marko Mišković vrati u Crvenu zvezdu Slaviša Kokeza, aktuelni potpredsednik crveno-belih i predsednik Fudbalskog saveza Beograda, koji se nedavno na utakmici Napredak - Radnički Kragujevac u Kruševcu sreo upravo sa Miškovićem i predočio mu pomenuti plan.

Čeka se odgovor...

(FOTO: Star sport) 


tagovi

SuperligaSrbijaSlaviša KokezaNapredak KruševacMarko MiškovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara