Felipe Anderson
Felipe Anderson

Marko, možeš kod Murinja! Vest Hem ti je pronašao zamenu

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.05.18. | 11:45

Felipe Anderson na putu za London

Engleski premijerligaš Vest Hem hoće da angažuje napadača Lacija Felipea Andersona, javlja britanski Skaj sports.

Ova informacija stiže nam nepuna 24 sata nakon vesti da Mančester Junajted želi prvu zvezdu Čekićara Marka Arnautovića za koga je Žoze Murinjo spreman da izdvoji čak 57.000.000 evra. Felipe Anderson je, kao i Austrijanac srpskog porekla, krilni napadač (istina desni, dok je Arnautović levi), a u nedavno završenoj sezoni u Seriji A zabeležio je četiri gola i sedam asistencija u nebeskoplavom dresu. 

Izabrane vesti

Brazilac je već nekoliko sezona jedan od najboljih fudbalera rimskog kluba koji ga je u leto 2013. kupio od Santosa za 7.500.000 evra. Anderson je i ranije bio meta engleskih timova, a svojevremeno su u Rimu tvrdili i da su odbili čak 50.000.000 evra za Brazilca od Mančester Junajteda.

Vest Hem je od dolaska novog trenera Manuela Pelegrinija pojačao inicijativu na transfer pijaci, a želja Čekićara je da se pojačaju pre nego što počne Mundijal u Rusiji sredinom juna. Londonski tim je u pregovorima oko štopera Đenove Armanda Ica, zatim desnog beka Fulama Rajana Frederiksa, pa štopera Barselone Marlona Santosa i napadača Vest Bromvič Albiona Džeja Rodrigeza.

Ipak, Felipe Anderson bi bio najveći kapitalac i potencijalna nova zvezda novog Vest Hema koji se pravi u Londonu ovog leta.

Foto: Action Images


tagovi

Felipe AndersonMarko ArnautovićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara