"Marko Nikolić"
"Marko Nikolić"

Marko Nikolić: Konfuzno, nervozno, al ii zasluženo

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.03.14. | 20:08

"Za taj jedan gol su i bili bolji", dodaje trener Slobode Stamenković

Marko NikolićDve efikasne partije protiv Radničkog u Kragujevcu i Rada na Vračaru i potom mučenje protiv Slobode u 20. kolu Superlige. Marko Nikolić, logično, ne može da bude sasvim zadovoljan onim što je Partizan pružio pred 12.500 navijača u Humskoj.
"Igrali smo konfuzno u prvom poluvremenu, bila je evidentna nervoza i pritisak zbog rezultata. Pravili smo dosta tehničkih grešaka, ali smo uprkos tome imali dva zicera u tom periodu", priznao je Nikolić posle meča.

Ipak, ulazak Predraga Luke na teren promenio je ritam meča, pa su crno-beli u drugom poluvremenu pokazali sasvim drugačije lice.
"Pokazali smo veliku želju za pobedom, pogađali prečke i stative i na kraju slavili više nego zasluženo. Kod igrača se videla ogromna želja da ostanu u trci za titulu. Verovatno je na našu igru uticala i činjenica da smo promenili trojicu iz startne postave, trebalo nam je vremena da uhvatimo ritam. Najvažniji nam je krajnji ishod, a ova pobeda značiće mnogo na psihološkom planu".

Izabrane vesti

Ljubiša StamenkovićTrener Slobode Ljubiša Stamenković ocenio je da su danas u Humskoj sastale "dve dobre ekipe koje su htele da igraju fudbal", a da je pobednika odlučio pad koncetracije u njegovom timu.
"U prvom poluvremenu smo mi diktirali ritam, ali nas je u nastavku Partizan pritisnuo pre svega svojim kvalitetom, dok smo mi vrebali šanse iz kontranapada. Primljeni gol je posledica pada koncentracije, a Partizan je verovatno za taj jedan pogodak večeras bio bolji".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Superligasloboda užiceSrbijaFK PartizanMarko NikolićLjubiša Stamenković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara