""
""

Maša ne gubi u noćnom terminu!

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.08.17. | 12:47

Ruska teniserka Marija Šarapova u velikom stilu se vratila na Grend slem

Ruska teniserka Marija Šarapova u velikom stilu se vratila na Grend slem pobedom nad Simonom Halep na startu US opena. Večeras Maša ukršta rekete sa Timeom Baboš, koja je u prvom kolu upisala svoju tek četvrtu pobedu u poslednjih 18 odigranih mečeva.

Izabrane vesti

Mađarica je tokom većeg dela sezone isticala svoje igračke probleme, te da oni datiraju još od prošlogodišnjeg nastupa na US openu. Ipak, nije sve baš tako crno. Ima jednu Top 20 pobedu ove sezone. Doduše nad Mladenovićevom, koja je isticala zdravstvene probleme posle Vimbldona, ali je u još tri takva meča osvajala setove.

Što se Ruskinje tiče, Marija je od samog starta duela sa Halepovom bila u napadu, igrala svoju igru do samog kraja. I to pošto je zbog bolova u levoj podlaktici otkazala protekla dva turnira.

Precizni statističari su izvukli podatak da je Šarapova kroz karijeru ostvarila učinak od 18 pobeda bez poraza kada je noćni meč na centralnom terenu u Njujorku u pitanju.

Zanimljivo će da bude i u dvoboju Agnješke Radvanske i Petre Martić. Hrvatica je posle Vimbldona odigrala samo jedan turnir i otkazala prošlonedeljni nastup u Nju Hejvenu. Ali ove sezone je upisala dve Top 20 pobede, a protiv Svitoline imala servis za meč. Radvansku ovde niko ne vidi u užem krugu favorita, što može da bude dobro po Poljakinju.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Marija Šarapovasportsko klađenjeUS open

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara