"Žuta minuta Nemanje Matića"
"Žuta minuta Nemanje Matića"

Matić: Glupo sam odreagovao, ali nismo mi jedini krivci što ne idemo na Euro

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.10.15. | 20:20

Vezista Čelsija iskren posle poraza od Portugalije

Žuta minuta Nemanje Matića

Kvalifikacije za zaborav. I apsolutno odgovarajući kraj. Nemanja Matić  svestan je da Srbija gotovo da nema razloga za osmeh posle neuspešnog pokušaja da se plasira na Evropsko prvenstvo 2016. godine. Na kraju poraz od Portugalije (1:2) u kojem su Orlovi na momente delovali bolji nego ranije, ali samo da bi defanzivnim greškama i kartonima potpuno pokvarili utisak. 
"Ne volim da komentarišem suđenje, ali mislim da Španac Borbalan nije uspeo da kontroliše utakmicu na pravi način. To međutim ne menja činjenicu da sam ja glupo odreagovao, udario protivnika. Prosto, iznerviralo me je sve ono što je tome prethodilo", bilo je prvo što je Matić rekao posle utakmice.

Izabrane vesti

Pre no što se osvrnuo za kompletan kvalfikacioni ciklus.
"Hajde da budemo realni: Nismo mi jedini krivci za ovo. Sećate se svi šta se dešavalo od onog drona, da su nam oduzeli više ni ja ne znam koliko bodova. U Elbasanu smo pokazali ko smo i šta smo, a i večeras smo bili korektni. Da nije bilo sveta ovoga sa dronom... Ko zna? Možda bismo i bili na Evropskom prvenstvu, ali to neka drugi procene", rekao je Matić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Srbijareprezentativni fudbalfudbalska reprezentacija SrbijeNemanja MatićKvalifikacije za EURO 2016

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara