"Matić"
"Matić"

Matić nije imao živaca da gleda horor start Barnsa: Srećan sam čovek što mogu da hodam posle onoga (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.03.15. | 12:09

„Ukoliko osvojimo šampionski naslov, uz trofej koji smo uzeli u Liga kupu, ova sezona se može smatrati dobrom. U suprotnom biće loša“, kaže srpski reprezentativac koji se vraća u tim Čelsija

MatićNemanja Matić je progovorio.  Skoro mesec dana posle horor starta Ešlija Barnsa na utakmici sa Barnlijem, nad kojim se zgrozio čitav fudbalski svet, vezista Čelsija otkrio je da mu se vezista protivničke ekipe nije izvinio i da je imao živaca tek da jednom pogleda snimak starta iz 70. minuta utakmice sa Stamford bridža 21. februara, završene neočekivanim remijem (1:1).
Iskren da budem, bio sam srećan kad sam video snimak sa utakmice i shvatio koliko bi strašna bila povreda. Srećan sam što sam uopšte mogao da igram protiv PSŽ-a. Generalno, srećan sam čovek što mogu uopšte da hodam. Neću da kažem da je moja reakcija bila impresivna, jer - nije! Bio je to trenutak u kome nisam bio u stanju da kontrolišem emocije. Samo sam jednom video svoju reakciju na TV snimku. I bilo je dovoljno. Takve stvari se dešavaju u fudbalu. Nadam se da je ono bio poslednji put“, poručio je Nemanja Matić.

Podsećamo, srpski reprezentativac je zbog nasrtaja na Barnsa zaradio direktno isključenje, prvobitno je kažnjen tri utakmice zabrane igranja, ali mu je posle žalbe Plavaca suspenzija smanjena na dva susreta, što znači da će se vratiti u ekipu za duel protiv Sautemptona.
„Mislim da je sudija video šta se desilo, jer je bio blizu mesta događaja, međutim, nije moj posao da komentarišem njegove odluke. Ljudi su pričali, novinari pisali i to je sve. Da li mi se Barns izvinio? Ne. Žao mi je što nisam igrao posle toga, jer kad ste na terenu možete da uradite nešto. Kad niste, teško je. Nisam navikao da ne igram. Nadam se da je ovo poslednji put da odsustvujem iz pomenutog razloga. Nije me bilo, međutim, srećan sam što je i bez mene ekipa ostvarila dve pobede“.

Izabrane vesti

Isključenje Matića protiv BarnlijaČelsi je u minule dve sedmice osvojio Liga kup Engleske pobedom nad Totenhemom, ali je na mnogo važnijem frontu - u Ligi šampiona - završio učešće eliminacijom u osmini finala i sad mu predstoji borba za trofej u Premijer ligi.
Da budemo pošteni do kraja, nismo igrali dobro protiv PSŽ-a. Za rivala smo imali jako dobar tim, sa kvalitetnim pojedincima, a posle isključenja Zlatana Ibrahimovića učinilo nam se da će biti lakše sa igračem više. Ukoliko pogledate celu utakmicu, Parižani su zaslužili da prođu u četvrtfinale. Nama ostaje da se borimo u Premijer ligi. Ukoliko osvojimo šampionski naslov, uz trofej koji smo uzeli u Liga kupu, ova sezona se može smatrati dobrom. U suprotnom biće loša“, konstatovao je Nemanja Matić.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaNemanja MatićEvropaEšli BarnsEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara