"Milrad Mažić"
"Milrad Mažić"

Mažić iz Istanbula na derbi u Humsku

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.04.17. | 12:58

Zvezdi sudi Bojan Nikolić

Milrad MažićU avgustu je Partizan dobio šamarčinu od koje su mu brideli obrazi. Ali bila je to Vojvodina u uzletu. Situacija se u međuvremenu promenila. U korist crno-belih, koji su posle tih 1:3 u sudaru sa Vošom u Humskoj izgubili još samo jednu utakmicu. Takođe u avgustu, u Subotici. Sada su dodatno osokoljeni dobrom igrom i pobedom od 3:1 protiv Crvene zvezde, ali ako žele titulu, moraju da bodovno budu ispred večitog rivala. Izabranici Marka Nikolića nemaju pravo na kiks.

Voša u komfornijem položaju, pošto prednost od šest bodova sluti na mirnu završnicu borbe za Evropu. Ipak, kako će predstojeći derbi imati potencijalno ogroman uticaj na rasplet šampionske trke čelnici Superligi ne žele ništa da prepuste slučaju, pa je arbitraža za derbi meč 32. kola dodeljena najboljem srpskom sudiji Miloradu Mažiću, koji večeras deli pravdu u okršaju Bešiktaša i Olimpika iz Liona u Ligi Evrope.

Izabrane vesti

Zanimljivo, baš je Mažić sudio Partizanu u toj poslednjoj izgubljenoj utakmici sa Spartakom. Sudio mu je i u septembarskom večitom derbiju sa Crvenom zvezdom (1:0), te u pobedam nad Voždovcem (3:0) i Čukaričkim (3:1). Sa Vošom se ove sezone susreo samo u pobedi od 2:0 nad Napretkom.

Sa druge strane, podjednako bitan okršaj Napretka i Crvene zvezde u Kruševcu sudiće Bojan Nikolić iz Kragujevca. Crveno-beli su ga upamtili u oktobarskom remiju (1:1) sa Spartakom, pa u pobedi od 4:0 nad Radom. Bio je na terenu i u meču u kome je Napredak savladao Radnik sa 2:1.

Što se tiče ostalih mečeva...

Borac - Čukarički (Aleksandar Vasić);
Novi Pazar - Rad (Milan Ilić);
Radnik - Spartak Ždrepčeva krv (Petar Piper);
Metalac - OFK Bačka (Srđan Jovanović);
Javor - Mladost (Marko Popović);
Radnički Niš - Voždovac (Majo Vujović).

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Bojan NikolićFK Crvena zvezdaMilorad MažićNapredak KruševacFK PartizanSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara