""
""

Mega pala u Mađarskoj, nezaustavljivi Vojvoda

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.02.15. | 19:32

Pitanje pobednika u Solnoku rešeno je u poslednjih pet minuta u koje su rivali ušli u rezultatskom egalu (73:73). Ipak, u samoj završnici Vojvoda je još jednom pokazao da je kvalitetan igrač i potvrdio se kao pravi lider ekipe

Košarkaši Mega Vizure izgubili su na gostovanju mađarskom Solnoku sa 88:77 (22:24, 27:23, 15:17, 24:13) u utakmici 21. kola Jadranske lige i propustili dobru priliku da se približe zlatnoj sredini tabele.

Klubu iz Sremske Mitrovice ovo je bio 13. poraz u regionalnom takmičenju, dok je Solnok zabeležio 10. pobedu i pokazao da se koliko-toliko oporavio od debakla i  prošlonedeljno “minus 43“ protiv Crvene zvezde u Pioniru.

Izabrane vesti

Najbolji igrač Solnoka ove sezone David Vojvoda i večeras je pružio odličnu partiju, a utakmicu je završio sa 20 poena. Odličan je bio i Amerikanac Lazerik Džons sa 18 poena i 10 asistencija.

Pitanje pobednika u Solnoku rešeno je u poslednjih pet minuta u koje su rivali ušli u rezultatskom egalu (73:73). Ipak, u samoj završnici Vojvoda je još jednom pokazao da je kvalitetan igrač i potvrdio se kao lider ekipe.

Jak dabl-dabl učinak u timu Mege imao je Nikola Jokić sa 27 poena i 10 skokova, dok je Rade Zagorac na to dodao još 15 poena.

Ekipa Mege će u sledećem kolu Jadranske lige dočekati slovenačku Krku, a Solnok gostuje Zadru

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaSolnokMega LeksMađarskaJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara