""
""

Mega se nada podvigu protiv Zvezde

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.12.17. | 12:29

"U nezgodnom trenutku nam dolazi najteži protivnik koji će sigurno želeti da pokaže reakciju posle dva poraza u Evroligi", kaže Stefan Sinovec

U ponedeljak 25. decembra gledaćemo susret srpskih klubova Mege i Crvene zvezde. Realno su crveno-beli favorit na ovom duelu, ali će i Mega tražiti svoju šansu.

Tome svedoče i izjave Stefana Sinoveca i Dejana Milojevića pred ovu utakmicu.

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE ZA OVAJ MEČ

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević je istakao da je bitno da njegova ekipa da sve od sebe u ovom meču.
"U ponedeljak dočekujemo Crvenu zvezdu koja je svakako prvi favorit za osvajanje ABA lige. Imaju izuzetno kvalitetan tim koje je spoj iskusnih i mladih igrača. Potrebno je da odigramo agresivnu odbranu sa puno energije u igri. Bitno je da damo sve od sebe u ovom meču, a za šta će to na kraju biti dovoljno, videćemo", rekao je Milojević.

Jedan od najiskusnijih u redovima Mega Bemaksa, Stefan Sinovec, istakao je da će njegov tim pokušati da iskoristi svoje prednosti u ovom obračunu i dođe do podviga.
"U nezgodnom trenutku nam dolazi najteži protivnik koji će sigurno želeti da pokaže reakciju posle dva poraza u Evroligi. Igramo protiv ekipe koja nije samo u vrhu ABA lige, već i u evropskom vrhu. Sigurno je da izlazimo na teren sa velikom nadom u podvig. Pokušaćemo da iskoristimo naše prednosti, a to su mladost i više treninga. Od odbrane sve polazi i ako tu odigramo na najvišem nivou i uspemo da uvedemo utakmicu u neizvestan finiš, onda je sve moguće", izjavio je Sinovec.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov


tagovi

ABA ligaFK Crvena zvezdaEvropaJadranska ligaMega LeksSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara