""
""

Melova terapija upalila i protiv „njegovih“, Viktor ispustio pobedu protiv „svojih“ (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.03.17. | 20:48

Deportivo u nadoknadi vremena izbegao poraz

Pepe Mel je uspeo da šok-terapijom probudi uspavani Deportivo i da u dve utakmice uzme četiri boda Atletiko Madrida i Sporting Hihona. Seriju je nastavio i večeras, ali tek pošto je lek imao zakasnelo delovanje u nadoknadi vremena kada je Depor izbegao poraz od Betisa - 1:1.

Izabrane vesti

Iako su viđena samo dva gola, meč je bio odličan i mogao je da se završi sa više pogodaka na obe strane. Dvojica trenera su bila u centru paženje. Pepe Mel je veliko ime u Betisu. Odigrao je 133 meča za ovaj klub, a trenirao ga je na 203 duela i omiljen je lik u zeleno-belom delu Sevilje. Na suprotnoj klupi je sedela Deportivova igračka legenda Viktor Sančez koji je bio član one poslednje šampionske generacija u kojoj je odigrao 296 utakmica, a kasnije je bio i trener tima iz La Korunje na 50 utakmica.

Međutim, danas su se našli na suprotnim klupama klubova u kojima su legende.

Melovom Deportivu je pobeda bila potrebnija i s obzirom na rast forme, očekivalo se da domaćin ne izgubi. Pogotovo što je Betis upisao tri poraza na poslednja četiri meča.

Darko Brašanac se našao u startnoj postavi gostiju i ostavio dobar utisak do 86. minuta kada je zamenjen, a imao je i jednu šansu u prvom poluvremenu. Deportivo je bio ofanzivniji u prvih 45 minuta, ali je Betis imao opasnije prilike. Ipak, nijedan gol nije viđen u prvih 45 minuta iako je bilo prilika za to.

Napokon, u 70. minutu je defanzivac Pićini doveo Betis u vođstvo volejom posle prekida. Posle toga je Sebaljos propustio šansu za 2:0, a onda je usledila oluja Deportiva koji je napadao svim silama. Golman Adan je u nekoliko navrata sjajnim inetrvencijama spašavao goste, ali mu nije bilo spasa u 93. minutu. Pecela se previše poslužio rukama u jednom bezopasnom vazdušnom duelu sa Borhesom i skrivio penal. Upravo je Borhes preuzeo odgovornost i postigao gol za remi kojim je nastavljena Melova serija bez poraza od dolaska u La Korunju. 

(FOTO: Action images)


tagovi

BetisEvropaPepe MelPrimeraSelso BorhesŠpanijaViktor Sančez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara