Menendez upozoravao, igrači nisu slušali

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.11.18. | 17:47

Ist Bengal stradao od Španaca iz Čenaja

Upozoravao je strateg Ist Bengala, ali ga njegovi puleni nisu slušali. Četa Alehandra Menendeza, nekadašnjeg trenera u Real Madridu, Selti, Hihonu (mlađe kategorije), Santanderu, nije uspela da u derbiju 4. kola ostane jedina stoodstotna ekipa u indijskoj I-ligi, pošto je potpisala kapitulacija na svom terenu u sudaru sa Čenaj Sitijem - 1:2 (0:1).

Španski stručnjak primetio je da osim dobrih Indijaca Čenaj ima i kvalitetne igrače sa Iberisjkog poluostrva, i da bi bilo kakvo potcenjivanje vodilo u propast, a upravo to mu se dogodilo. Gosti su demonstrirali snagu i zadržali lidersku poziciju na tabeli.

Izabrane vesti

Utakmica bi možda imala drugačiji tok da Čenaj Siti nije došao u prednost pogotkom španskog veziste Sandra Rodrigeza u drugom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena. To je umnogome odredilo dalji tok meča, koji se promenio u sedmom minutu nastavka kada je Meksikanac Enrike Eskeda poravnao rezultat. Ipak, nešto konkretniji gosti nagrađeni su sa tri boda, pošto je još jedan Španac iz redova Čenaja Nestor Gordiljo realizovao najstrožu kaznu u 87. minutu.

INDIJA 1 - 4. KOLO

Utorak
Ist Bengal - Čenaj Siti 1:2 (1:1)

Foto: Shutterstock


tagovi

Indija 1sportsko klađenjeČenaj SitiIst Bengal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara