Metalac ojačao vezu, Krstić potpisao na tri godine

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.08.18. | 16:08

Planovi vezani za povratak u Superligu

Rezultati na početku sezone nisu u skladu sa očekivanjima, ali Metalac visoko puca u novom prvenstvu. O tome svedoči najnoviji potez kluba iz Gornjeg Milanovca, koji je angažovao šesto pojačanje ovog leta.

U pitanju je Nemanja Krstić (24), stigao je kao slobodan igrač i potpisao ugovor na tri godine, sa zadatkom da donese impuls na centralnom delu terena.
Drago mi je što sam došao u organizovan i klub odlične infrastrukture. Srećan sam što ću imati priliku da sarađujem sa trenerom Aleksandrom Janjićem i sportskim direktorom Bojanom Leontijevićem, s kojim sam se brzo dogovorio. Verujem da ću dobrim igrama doprinetu povratku Metalca u Superligu, jer to ovaj klub i Gornji Milanovac kao grad zaslužuju“, pojasnio je Krstić, koji je imao i pozive iz Belorusije, ali se opredelio za Prvu ligu Srbije.

Izabrane vesti

Krstić je prošao sve mlađe kategorije Vojvodine, igrao je još za Inđiju, Napredak, Kolubaru, Loznicu, Mačvu i čačanski Borac, a pre njega dres Metalca u ovom prelaznom roku zadužili su štoperi Miloš Vranjanin (Teleoptik) i Igor Filipović (Sileks, Makedonija), vezista Dino Šarac (OFK Bačka), napadač Admir Kecap (Novi Pazar), te povratnik Luka Maksimović (Čukarički).

Posle nerešenih rezultata sa Javorom (1:1) i Inđijom (0:0), Metalac u narednom kolu Prve lige dočekuje Žarkovo u subotu.


tagovi

Nemanja Krstić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara