""
""

Miha gubi živce, udario po najboljem igraču: Ako ih imaš, pokaži ih!

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.09.16. | 19:53

Trener Torina prilično surov prema igraču za kojeg je klub odbio 24.000.000 evra poslednjeg dana prelaznog roka

Samo pet bodova iz pet mečeva od čega samo dva boda iz duela protiv tri kluba koji će se boriti za opstanak. Učinak Torina na poečtku sezone u Seriji A je ispod svih očekivanja. Karijera Siniše Mihajlovića u Pijemontu nije baš krenula najboljim putem...

Izabrane vesti

Iako su Bikovi prošlog leta ostali bez nekih nosilaca igre poput Maksimovića, Glika ili Peresa, doveli su kvalitetne zamene, Mihajlović je među najbolje plaćenim trenerima Serije A i očekivao se bolji rezultat posle pet kola.

Novo razočaranje, klub iz Torina je priredio svojim navijačima remijem bez golova u Peskari. Čak je to bio i dobar rezultat s obzirom da su u finiš meča ušli sa dva igrača manje.

Siniša Mihajlović je posle utakmice posebno apostrofirao loš učinak veziste Danijelea Baselija koji je po mnogim ocenama ponajbolji igrač Torina. Uostalom, Juventus je za njega u poslednjim satima prelaznog roka kada je izvisio za Vitsela nudio gradskom rivalu 24.000.000 evra, ali je Torino odbio.

Mihajlović nije posle Peskare štedeo kritike na račun Baselija...
„Izveo sam Baselija iz igre jer mi nije pružio ništa na terenu. Već tri meseca pričam sa njim i govorim mu da pokaže m..a na terenu, ako ih uopšte ima. On je dečko iz Bergama i jedini Bergamasko kojeg poznajem a da nema nikakvog žara u njemu. Po mom mišljenju je igrač sa najviše kvaliteta u našem timu, ali šta to vredi kakda nema nikakve vatre u njemu. I sve dok ne bude imao takav stav, neće osvojiti ništa u karijeri. Zbog toga ću nastaviti da budem ljuta na njeg jer to je za njegovo dobro i dobrobit celog tima“, rekao je Mihajlović

(FOTO: Action images)


tagovi

TorinoSiniša MihajlovićSerija AItalijaEvropaDanijele Baseli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara