""
""

Mihajlović: Od Đorića ništa nisam naučio, on nema svoje mišljenje

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.06.13. | 09:12

Aktuelni selektor Srbije žestoko odgovorio bivšem stategu državnog tima, rekavši i da „Bata Đoru niko ne shvata ozbiljno“

Siniša Mihajlović i Milovan Đorić u klinču. Ništa novo, reklo bi se, ali kad se zna da je aktuelni selektor do nedavno slovio za čoveka koji se skoro svakodnevno konsultuje sa nekada podjednako neuspešim strategom državnog tima, onda ta konstatacija dobija na težini.

Naime, Đorić je posle poslednjeg poraza reprezentacije Srbije u Belgiji (1:2) žestoko kritikovao bivšeg asa, a zatim se i oglasio rečima da je Miha zapravo „najveći neprijatelj Tomislava Karadžića“.
Bata Đoru poznajem vrlo dobro, vi zaista shvatate njega ozbiljno kad to kaže“, rekao je uz osmeh Mihajlović za „Sportski žurnal“.

Izabrane vesti

Mislite da nije bio ozbiljan?
Nikada Bata Đoru nisam shvata ozbiljno. Poznajem ga dobro i on u suštini nema svoje mišljenje, odnosno ima kako vetar duva. Ako njemu nešto odgovara onda je to mišljenje pozitivno, ako mu nije po volji onda je negativno. On to stalno menja, prema tome mogu da kažem da me je samo lepo nasmejao“.

Da li ste ljuti na Milovana Đorića?
Ne mogu nikad da se naljutim na Bata Đoru, jer znam da to radi iz svojih interesa. Nisam imao sad priliku da razgovaram sa njim, ali ga ne shvatam ozbiljno“.

Đorić vam je bio predavač na PRO licenci, da li je on bio loš učitelj ili vi loš đak?
Ništa nisam naučio od Milovana Đorića“.

Znači, on je loš predavač?
Ne kažem da je bio loš predavač, samo da ništa nisam naučio od njega. To kako on priča o fudbalu je sasvim suprotno od onoga kako ja razmišljam“.

I Robert Prosinečki se oglasio rečima da je Srbija u problemu pred septembarski duel sa Hrvatskom?
Pre početka utakmice svi su u problemu. Tačno je da je Hrvatska u kvalifikacijama pokazala više od nas, ali to ne znači da će se lagano prošetati Beogradom i pobediti. Ne znam ko tu može da ima veći problem“, zaključio je Mihajlović.

RADONJIĆ IMA PERSPEKTIVU, A MOŽDA I PROBLEM U GLAVI

Selektor Siniša Mihajlović dotakao se i „slučaja Nemanje Radonjić“. Partizan je zbog nediscipline izbrisao ovog kadetskog reprezentativca sa spiska putnika na pripreme prvog tima, a baš je njega planirao Miha da zove na zakazanu, pa otkazanu prijateljsku utakmicu sa Irakom, prošle godine.
Radonjić ima veliku perspektivu i može da bude dobar igrač. Ako se Partizan odriče takvog igrača znači da tu ima nešto. Možda je problem u njegovoj glavi. Poznajem ga kao igrača, ali sam se raspitao i o njegovom ponašanju. Nisam čuo baš najbolje preporuke za Radonjića. Oni koji ga poznaju i rade sa njim nisu imali pohvale račun njegovog ponašanja. Tako su mi preneli, ne poznajem ga lično“, rekao je Mihajlović.

 

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

Milovan ĐorićNemanja Radonjićfudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalSiniša MihajlovićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara