""
""

Mihin spasilac je - makedonski Vardi?

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.12.17. | 11:35

Torino juri napadačko rešenje za januar

Torinovim mukama sa realizacijom mogao bi da dođe kraj koliko već kada se budu otvorila vrata zimskog prelaznog roka!

Izabrane vesti

Siniša Mihajlović je kao prvi cilj postavio dovođenje napadača koji neće ugroziti poziciju Andree Belotija, ali će pojačatiu konkurenciju. Kao idealno rešenje poslednjih dana sve češće se pominje Ilija Nestorovski

Makedonski reprezentativac popularnog nadimka "Makedonski Vardi" i dalje drži visok golgeterski nivo, pa je u samom vrhu liste strelaca Serije B sa deset golova. Statističkog poređenja radi, samo jedan više zajedno su postigli dvojica najefikasnijih igrača Torina - Jago Falke (sedam) i Andrea Beloti (četiri). Naravno, u rangu više.

Ali, Nestorovski se solidno pokazao prošle sezone u Seriji A, kada je mrežu zatresao 11 puta i bio jedna od retkih svetlih tačaka Palerma koji se na kraju ipak vratio u drugoligaško društvo. 

Torinova ofanzivna linija ne može da se pohvali nekim ozbiljnim kvalitetom, a otkako je Belotija uhvatio maler od kojeg još nije uspeo da pobegne (postigao samo jedan gol u poslednjih deset utakmica), Bikovima ozbiljno škripi na svim frontovima. Falke ga donekle menja, ali rezultati nisu ni blizu očekivanih. 

Zbog toga Mihajlović i traži još jedno napadačko rešenje, a prvi čovek Palerma Mauricio Zamparini nedavno je otkrio da je spreman da uđe u pregovore za transfer. Tržišna cena Ilije Nestorovskog procenjuje se na oko 5.000.000 evra, a sa Palermom ima aktivan ugovor do juna 2021. godine. 


tagovi

EvropaIlija NestorovskiItalijaPalermoSerija ATorino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara