""
""

Milojević: Moramo da pobedimo MZT

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.11.17. | 13:18

"MZT je iskusna i kvalitetna ekipa i mečevi sa njima u Skoplju su uvek uzbudljivi. Nismo igrali kako znamo u prethodnom periodu, ali uz agresivnu i požrtvovanu igru u odbrani, verujem da možemo da dođemo do pobede koja bi nam puno značila za samopouzdanje", smatra Megin strateg

Košarkaši Mega Bemaksa u nedelju nastavljaju takmičenje u ABA ligi gostovanjem ekipi MZT Skopje Aerodrom. Biće to prilika za izabranike Dejana Milojevića da prekinu seriju od tri poraza (Olimpija, Budućnost, Cedevita) i time da poprave plasman na tabeli.

Izabrane vesti

Megin strateg Dejan Milojević na ovom meču zbog povreda neće moći da računa na Nikolu Miškovića i Ognjena Čarapića.

Mladi centar Goga Bitadze je vrlo dobro započeo sezonu u ABA ligi gde je uz 13,2 poena po meču, prvi bloker lige sa 3,3 blokade i treći skakač sa osam uhvaćenih lopti u proseku. Bitadze je pred meč sa MZT-om istakao da ekipa mora da odigra koncentrisano svih 40 minuta:
"Prošle nedelje smo imali priliku da zabeležimo veliku pobedu protiv Cedevite, ali smo pali u poslednjoj četvrtini i na kraju ostali bez pobede. Samim tim, meč protiv MZT-a u Skoplju dodatno dobija na značaju, i rezultatski i za samopouzdanje ekipe. Moramo da budemo koncentrisani tokom svih 40 minuta i ukoliko uspemo da nametnemo naš ritam, verujem da ćemo uspeti da dođemo do trijumfa koji bi nam puno značio", izjavio je Bitadze.

Trener Milojević je izjavio da su mečevi sa MZT-om u Skoplju uvek uzbudljivi:
"U nedelju gostujemo MZT-u u Skoplju u meču koji moramo da dobijemo. Imamo tri vezana poraza od kojih su dva protiv Budućnosti i Cedevite, ekipa iz vrha tabele. Sa druge strane, MZT je iskusna i kvalitetna ekipa i mečevi sa njima u Skoplju su uvek uzbudljivi. Nismo igrali kako znamo u prethodnom periodu, ali uz agresivnu i požrtvovanu igru u odbrani, verujem da možemo da dođemo do pobede koja bi nam puno značila za samopouzdanje", smatra Milojević.

Utakmica 7. kola ABA lige između ekipa MZT Skopje Aerodrom i Mega Bemax je zakazana  za nedelju 5. novembar od 19 časova u Sportskom centru Jane Sandanski u Skoplju, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

(Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov)


tagovi

Dejan MilojevićJadranska ligaMega Leks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara