""
""

Milojević pred polufinale kupa: Moji igrači nisu svesni koliko verujem u njih

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.03.15. | 15:05

„Voždovac je dokazao da je dobra ekipa, ali verujem da ćemo igrati finale“, kaže Dragoljub Srnić

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da Voždovac i njegov tim imaju pođednake šanse u polufinalu Kupa Srbije.
Kup je sasvim drugo takmičenje. Povlači se po novinama priča o šansama i moje mišljenje je da su one 50:50. Nismo se ništa specijalno pripremali, momci su spremni i mislim da će utakmica da se razlikuje od prethodne prvenstvene“, rekao je Milojević na konferenciji za novinare na stadionu na Banovom brdu.

Milojević je istakao da ne razmišlja o utakmici protiv Partizana u Superligi predstojećeg vikenda, jer je potpuno fokusiran na duel sa Voždovcem.
„Svi igrači su spremni i koga god da stavim daće svoj maksimum. Kad jednom pokažeš kvalitet nema nazad. Moji igrači generalno nisu svesni koliko verujem u njih“.

Izabrane vesti

Braća bliznaci - Slavoljub i Dragoljub Srnić očekuju povoljan rezultat u prvom meču protiv rivala sa kojim su pre tri dana odigrali bez golova u 19. kolu Superlige.
Biće teška utakmica, sasvim drugačija nego u prvenstvu. Pobediće onaj ko bude više želeo, a potrudićemo se da to budemo mi“, rekao je Slavoljub Srnić, na šta se nadovezao Dragoljub. „Voždovac je dokazao da je dobra ekipa, ali verujem da ćemo igrati finale. Nemamo pritisak i ne bi trebalo da ga imamo, ali očekivanja su da prođemo“.

Prva polufinalna utakmica Kupa Srbije izmedju Čukaričkog i Voždovca igra se u sredu od 16 časova na stadionu na Banovom brdu. Ulaz na istočnu tribinu je slobodan, a ulaznice za zapadnu koštaju 300 dinara.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Vladan MilojevićSuperligaSrbijaSlavoljub SrnićKup SrbijeDragoljub SrnićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara