""
""

Milović: Možda i penali odluče

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.03.16. | 18:29

„Velika bi stvar bila da po drugi put izbormo polufinale kupa"

Možda će najuzbudljiviju utakmicu u četvrtfinalu Kupa Srbije odigrati Javor i Vovodina u Ivanjici. Oba tima su u poslednjem prvenstvenom kolu odigrala bez golova, a trener Ivanjičana Mladen Dodić za Mozzart Sport podvlači da u kupu nema favorita.
„Naš plan je da pobedimo Vojvodinu i ponovimo uspeh iz najmasovnijeg takmičenja iz minulih sezona. Novosađani mogu mnogo bolje od prikazanih parija u šampionatu, ali to se može reći i za Javor. Očekujem neizvesnu utakmicu, mi smo kompletni i nadam se da ćemo biti na gornjoj granici naših mogućnosti što bi garantovalo pozitivan ishod“, kaže Dodić.

Izabrane vesti

Kapiten Javora Milovan Milović za naš portal kaže da je Vojvodina uz Partizan najveći favorit za osvajanje kupa.
„Velika je stvar da po drugi put izbormo polufinale kupa. I gosti i mi smo lošije igrali u prva dva prolećna kola, ali ovo je  prilika da zalečimo neke rane. Vojvodina je imala dan više za odmor, no to ništa ne znači. Jedna utakmica u kup takmičenju je uvek neizvesna, sva tri znaka su u opticaju, a mogući su i penali. Poštujemo Vojvodinu, trenera Lalatovića, ali verujemo i u naše kvalitete“, rekao je na kraju razgovora Milović.

Utakmica u Ivanjici između Javora i Vojvodine igra se u sredu od 16 sati.

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

SuperligaSrbijaMladen DodićMilovan MilovićKup SrbijeJavor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara