""
""

Mirjuca pred meč sa Jagodinom: Prednost je na našoj strani

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.07.14. | 08:04

"Na današnjoj utakmici najvažniji je rezultat, nije bitno da li će biti prikazan kvalitetan fudbal ili ne", poručio trener Kluža

Trener fudbalera rumunskog Kluža Vasile Mirjuca rekao je u Jagodini da njegove izabranike očekuje težak i neizvestan meč protiv predstavnika Srbije. Kluž i Jagodina sastaju se danas u revanš utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, nakon što je prvi meč u Rumuniji završen bez golova (0:0).

"Igramo protiv dobre i agresivne ekipe, neće biti lako, ali učinićemo sve da pobedimo, spremni smo. Na današnjoj utakmici najvažniji je rezultat, nije bitno da li će biti prikazan kvalitetan fudbal ili ne, rezultat je u prvom planu", izjavio je Mirjuca na konferenciji za medije.

Izabrane vesti

On je dodao da nije siguran kako će odigrati Jagodinci, ali je izrazio uverenje da će tim Kluža uložiti maksimum da trijumfuje.

"Jagodina je dobra na svom terenu. Velika je stvar što nismo primili gol kod kuće, utakmice se igraju da se ne primi gol. Šanse su 50:50, ali svom timu dajem malu prednost zato što imamo veće iskustvo kada su u pitanju evropska takmičenja", rekao je Mirjuca, istakavši da je zadovoljan prijemom i svim drugim u Jagodini.

"Imam prijatelje u Subotici i Beogradu, znam dosta o Srbiji, manje o Jagodini, ali sam zadovoljan, sve je na najvišem nivou".

Revanš utakmica 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Jagodine i Kluža na programu je od 20.30 sati. 

(foto: Action Images)


tagovi

vasile mirjucaRumunijaLiga EvropeEvropaCFR Kluž

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara