"Brajan Ruiz u duelu sa Liverpulom"
"Brajan Ruiz u duelu sa Liverpulom"

Mitrović dobija žestoku konkurenciju – Brajan Ruiz stiže u Anderleht?

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.12.13. | 11:33

Premijerligaška epizoda izgleda je završena za Kostarikanca

Brajan Ruiz u duelu sa LiverpulomNajbolji je strelac tima, ali i takvom talentu treba konkurencija, pa se uprava Anderlehta odlučila da Aleksandru Mitroviću istu i pronađe. I našla ju je u Premijer ligi. Naime, uticajni Nijuvsblad piše da bi na stadion Konstant Vanden Stok trebalo da stigne 28-godišnji Brajan Ruiz, koji se nije proslavio u Fulamu.

Iskusni Kostarikanac je na Krejven Kotidž stigao 2011. godine, ali je postigao svega osam golova. Ove sezoe samo jedan na 11 utakmica, pa u Fulamu verovatno ne bi imali ništa protiv da ga se reše.

Izabrane vesti

Trener Anderlehta Herman van Holsbek već je izjavljivao da će aktuelni šampion Belgije i trenutno trećeplasirani tim na tabeli Pro lige tokom januarskog prelaznog roka pokušati da redove pojača jednim klasičnim golgeterom (Mitrović je za sada jedini takav u timu) i zadnjim veznim koji bi mogao da dodatno oteža situaciju Luke Milivojevića, koji nije impresionirao u prvih šest meseci u Briselu, iako se od njega mnogo očekivalo.

Povremene kritike nisu zaobišle ni Mitrovića, ali je srpski internacionalac i tako uspeo da osam puta pronađe put do mreže rivala. Ruiz je, međutim, sigurno rešen da pred Mundijal u Brazilu uđe u golgetersku formu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Aleksandar MitrovićAnderlehtBelgijaBrajan RuizEvropaFulamŽupiler Pro liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara