""
""

Mitrović probudio nadu, pa je ubio - gol i crveni srpskog reprezentativca u razmaku od 12 minuta (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.12.16. | 22:32

Gerkens postigao jedan od najlepših golova ovog vikenda

Posle serije od osam utakmica bez pobede ekipa Genta našeg reprezentativca Stefana Mitrovića u tri dana doživela je dva jako neprijatna poraza - prvo u Kupu od Ostendea (0:1), a onda od Sent Trudena (1:2)

Izabrane vesti

Mitrović je bio jedan od najzapaženijih aktera večerašnjeg okršaja. Jedan od Muslinovih aduta postigao je gol pri rezultatu 2:0 za domaćina, čime je vratio nadu Gentu da može do povoljnog rezultata, ali onda je samo nekoliko trenutaka kasnije sam i ubio tu nadu, pošto je zaradio crveni karton.

Srpski štoper gol je dao u 66. minutu, a onda je drugi žuti karton zaradio u 78. Posle njegovog isključenja Gent sa desetoricom na terenu nije imao nikakvih šansu protiv Sent Trudena koji je u dobroj formi i kome je ovo treći vezani trijumf.

Posebno lep, čak možemo reći i spektakularan gol bio je drugi koji je postigao domaći tim, tačnije Piter Gerkens

Uživajte:



A doskorašnji lider Zulte Varegem nastavio je da posrće. Ovoga puta bodove je prosuo na gostovanju Ostendeu - 1:1. Ovo je njegov četvrti uzastopni meč bez pobede, pa je sada prvo mesto palo šaka Šarlroi koja je bila bolja od srpskog Muskrona - 2:0. Briž će imati priliku da se pridruži na vrhu koliko sutra, ukoliko pobedi Kortrijk. 

Kada su ostali srpski internacionalci u pitanju Uroš Vitas i Aleksandar Bjelica odigrali su svih 90 minuta za Mehelen - trijumf nad Beverenom. Marko Mirić na terenu je proveo samo poslednja četiri minuta u pobedi Lokerena nad Vesterloom (3:1), dok su za Muskron igrali i Luka Stojanović i Filip Marković i Fejsal Mulić. Prva dvojica po 90 minuta, a nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje poslednjih 12. Nikola Gulan bio je na klupi. 

BELGIJA - 19. KOLO

Subota:
Ostende - Zulte Varegem 1:1 (1:1)
/Berije 45pen - Lerager 19/

Mehelen - Beveren 2:0 (1:0)
/Šuterden 35, kles 90+1/ 

Šarlroa - Muskron 2:0 (1:0)
/babi 38, N'Ganga 86/

Vesterlo - Lokeren 1:3 (1:0)
/Akolatse 27 - De Suter 48, Terki 75, De Rider 78/

Sent Truden - Gent 3:1 (0:0)
/Gerkens 46, 49, Jansens 88 - Mitrović 66/

Nedelja:
14.30: Genk - Standard
18.00: Briž - Kortijk
20.00: Anderleht - Eupen

(foto: Action Images)


tagovi

BelgijaEvropaGentLokerenMehelenMuskronOstendeŽupiler Pro ligaŠarlroaStefan MitrovićVesterlo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara