""
""

Mogla je Mladost i do pobede u finišu... (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.12.16. | 20:40

Sporna situacija na stadionu Rajko Mitić...

Nije ranjena Crvena zvezda uspela da iskoristi 40 minuta utakmice sa igračem više, a kada se svedu računi može se doneti zaključak da je srpski šampion imao čak i sreće zato što je uzeo jedan bod protiv borbene Mladosti. 

Izabrane vesti

Jer, gosti iz Lučana mogli su čak i da pokupe ceo plen na stadionu Rajko Mitić. Naime, u samom finišu utakmice, tačnije u 89. minutu viđena je sporna situacija u kojoj je, bar na prvi pogled, Mladost oštećena.

Glavni arbitar Nemanja Petković svirao je ofsajd na signalizaciju pomoćnika, a deluje kao da je Saša Jovanović bio u regularnoj pozicji pre nego što je krenuo u trk za loptom. Jer, ako je suditi po situaciji iz ovog nezgodnog ugla, deluje da se obe noge Dušana Anđelkovića nalaze se ispred strelca prvog gola za goste i čoveka koji Zvezdi na praktično svakom susretu zatrese mrežu.

Da, kojim slučajem, sudija Petković nije svirao ofsajd Jovanović bi se našao u izglednoj situaciji da postigne gol, a bio bi sam ispred golmana Filipa Manojlovića. Što se i videlo na snimku u nastavku koji je prekinut.

E sada, pitanje je kako bi Jovanović reagovao, mada imao bi veliku prednost u odnosu na golmana Crvene zvezde. 


tagovi

FK Crvena zvezdaMladost LučaniOfsajdSaša JovanovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara