""
""

Mojsilović kandidat za novog selektora Nigerije!

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.01.15. | 18:31

Najozbiljniji protivkandidat srpskom stručnjaku je nekadašnji trener Dinama Branko Ivanković

Bivši trener Obilića i Rada Stevan Mojsilović jedan je od najozbiljnijih kandidaza za funkciju novog selektora Nigerije! Kako saznajemo iskusni stručnjak je prethodnih dana razmenio više od 50 mejlova sa predsednikom FS Nigerije Amajom Melvinom Pinikom i do detalja mu prezentovao plan i program rada do Mundijala u Rusiji 2018.godine.

Super Orlovi se nisu plasirali na ovogodišnji Kup afričkih nacija, tako da na miru mogu da prave planove za budućnost. Trenutno je vršilac dužnosti selektora Nigerije Danijel Omokači, ali izgleda da čelnici tamošnjeg Saveza žele da se oslone na iskusnijeg stratega. Stevan Mojsilović je već dobio predlog ugovora, međutim za mesto selektora Nigerije moraće da se bori sa nekadašnjim trenerom zagrebačkog Dinama Brankom Ivankovićem...

Izabrane vesti

Iako je Mojsilović oduševio predsednika Amaju Melvina Pinika, druga struja u Savezu misli da bi Ivanković bio bolje rešenje.

Stevan Mojsilović je poslednji angažman imao u Iranu. Dubok trag je ostavio je u slovenačkim Domžalama u kojima je Jona Gorenca Stankovića promovisao u kapitena. Tada je Stanković imao samo 17 godina, ali je opravdao poverenje i ostvario transfer u Borusiju iz Dortmunda.

(Foto Star Sport)


tagovi

Stevan Mojsilovićreprezentacija Nigerijemeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara