Monpelje za novog Boaćija traži 2.000.000 evra – Zvezda ga uzima na pozajmicu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.08.18. | 09:24

Srpski šampion bi sutra konačno trebalo da dobije novog napadača

Pregovori oko Boaćija, Kondea, Tomanea i Hemeda nisu urodili plodom, ali navijači Crvene zvezde mogli bi u finišu letnjeg prelaznog roka da dobiju pokon u liku i delu napadača Monpeljea i reprezentativca Obale Slonovače Đovanija Sioa!

Zastupnici tamnoputog špica sutra stižu na završne pregovore sa upravom Crvene zvezde, a ako dogovor bude postignut nekadašnji član Rena, Bazela i Real Sosijedada, stići će na jednogodišnju pozajmicu u Ljutice Bogdana. Tamnoputi napadač, rođen 1989.godine, bio je prošle sezone standardan u timu Monpelja. Postigao je deset golova u Ligi 1. Na početku ov e takmičarske godine bio je u startnoj postavi protiv Dižona, ali potom je ušao u sukob sa trenerom. Bio je to signal za rukovodstvo Crvene zvezde da krene u akciju i pokuša da dovede u Beograd igrača sa zavidnim stažom u ligama petice.

Izabrane vesti

Sio je vezan ugovorom sa Monpeljeom do 2021.godine, franucuski klub za njega traži minimalno 2.000.000 evra. Jasno je da je pomenuta cifra prevelika za srpskog šampiona u ovom trenutku, ali na Marakani veruju da će Đovanija da dobiju na jednogodišnju pozajmicu. Naravno, uz potencijalni otkup narednog leta.

Bez obzira na ishod duela u Salcburgu, Crvena zvezda je obezbedila evropsku jesen. Veruju na Marakani da bi Sio na međunarodnoj sceni bio jednako produktivan kao Ričmond Boaćija. Tačnije, Sio ima bolji CV i minuli rad od reprezentativca Gane koji je stigao na Maraknu kako bi rehabilitovao karijeru.

Napadač iz Obale Slonovače iza sebe ima solidnu sezonu u Monpeljeu. Pre toga je dve sezone igrao za Ren koji ga je prodao Monpljeu za dva miliona evra.

Profesionalnu karijeru Sio je počeo da gradi u Real Sosijedadu. Međutim,da je kadar za velika dela  počeo je da nagoveštava u Sionu. Zatim je nosio dresove Volfsburga, Augsburga, Sošoa, Bazela i Bastije...

Sada bi mogao da zaigra u istočnoj Evropi. Najveći motiv trebalo bi da mu predstavlja igranje na međunarodnoj sceni.

(Foto Action Images)


tagovi

Đovani Sio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara