"Vinčenco Montela"
"Vinčenco Montela"

Montela na pragu Sevilje, jedini problem ugovor s Milanom

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.12.17. | 09:39

Na 3.000.000 evra

Vinčenco MontelaLuis Enrike, Valter Macari, Tomas Tuhel, Havi Grasija... Svi oni su figurirali kao potencijalni naslednici Eduarda Beriza, ali je klupska uprava na kraju prelomila i rešila da ulogu šefa struke poveri Vinčencu Monteli.

Ugovor međutim nije još potpisan, jer je onaj koji Montela ima sa Milanom još na snazi. Naime, u Italiji važi pravilo da klubovi plaćaju trenere i nakon što im uruče otkaz, sve dok ovi ne pronađu posao. Čak se pominjala i opcija, mada kao prilično daleka opcija, da se Montela vrati na klupu Rosonera ako Đenaro Gatuzo makar ne nagovesti neki napredak u igri i rezultatima.

Izabrane vesti

Posle pobede nad Interom od 1:0 jasno je da će Gatuzo ostati na klupi Milana, ali tu je i dalje ugovor na 3.000.000 evra bruto po sezoni, a on ističe tek 2019. godine.

Prema saznanjima lokalno Estadio Deportiva taj ugovor bi trebalo da bude sporazumno raskinut još koliko danas, a onda bi u večernjim satima mogao da usledi ključni sastanak sa rukovodstvom Sevilje - Oskarom Arijasom i Hozeom Kastrom.

U Sevilji su uvereni - Montela će biti novi trener.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaMilanPrimeraSeviljaŠpanijaVinčenco Montela

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara