""
""

Mora i on nekad da pogreši: Babakar kaznio veliki kiks Handanovića, Inter poklekao na Artemio Frankiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.02.16. | 22:51

Slovenački golman slabom rekacijom u 91. minutu omogućio rezervisti domaćih da nađe put do mreže i postigne presudni pogodak u derbiju - 2:1

Ovoga puta Samir Handanović nije spasao Inter. Golman Neroazura nije baš najbolje reagovao u 91. minutu, pa je njegovu lošu intervenciju, ali i smušenost kompletne odbrane gostiju kaznio rezervista Fjorentine Kuma Babakar i doneo tri velika boda svom timu - 2:1 (0:1).

Izabrane vesti

Viola je bila daleko bolji rival u prvih 45 minuta utakmice, ali je taj deo meča Inter rešio u svoju korist. Za to najveće zasluge idu na račun Rodriga Palasija, od kojeg je sve krenulo u ovoj akciji. Argentinac je razmenio nekoliko pasova sa svojim saigračima, a onda sa desne strane poslao sjajnu povratnu loptu, na koju je sa druge strane naleteo Marcelo Brozović i u 26. minutu doveo Inter u vođstvo.

Fjorentina nije uspela da iskoristi nekoliko izglednih prilika u prvom poluvremena, ali zato jeste prvu u drugom delu. Borha Valero se u 60. minutu najbolje snašao u šesnaestercu gostiju i glavom poslao loptu u mrežu Nerazura.

U poslednjih pola sata viđena je totalna uspavanka na Artemio Frankiju, izgledalo je da će se rezultatu najviše obradovati navijači Rome i Milana, ali je usledio neočekivani šok za gostujuće pristalice. Zarete se sjajno oslobodio svojih pratica, uputio udarac ka golu Intera, a lopta je odskočila tačno ispred Handanovića, koji ju je odbio baš tamo gde netreba, pa je Babakar nakon karambola našao put ka mreži rivala.

Završnicu meča obeležila je velika nervoza, pa su Crvene kartone zaradili Zarate i Kondogbija, dok je ranije, u 82. minutu, izključenje zbog drugog žutog kartona zaradio Aleks Teljes.


tagovi

Serija ASamir HandanovićKuma BabakarItalijaInterFjorentinaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara