""
""

Motina zamka na Lalušićevom putu

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.07.16. | 14:11

„Jednostavno nisam mogo da odreagujem i izbegnem njegov automobil, udario sam ga od pozadi, i oštetio hladnjak“, rekao je Mladen Lalušić o trkačkom incidentu na stazi Manji Kur

Predposlednji, peti, trkački vikend FIA evropskog kupa turing automobila u Francuskoj završen je polovičnim učinkom našeg predstavnika,  Mladena Lalušića. Novosađanin je u prvoj trci do cilja stigao kao petoplasirani takmičat, dok je drugu rundu morao da okonča pre vremena nakon incidenta sa portugalskim vozačem Fabijom Motom.

Izabrane vesti

Ovim je na žalost prekinut niz osvajanja bodova na svakoj trci po čemu je Lajn rejsing pod rukovodstvom MilovanaVesnića bio prepoznatljiv u ETCC seriji.
“Nekoliko puta sam pokušao da preteknem Motu koji je vozio dosta defanzivno i bio vidljivo sporiji. Desilo se da je u jednom trenutku dok sam bio iza njega kočio ranije nego što je uobičajeno za to mesto na stazi. Ja jednostavno nisam mogo da odreagujem i izbegnem njegov automobil. Udario sam ga od pozadi, hladnjak na mom „seatu“ je oštećen i morao sam da odustanem. Žao mi je jer sam mogao do novog podijuma ali u trkama se ovakvi incidenti događaju”, rekao je Mladen Lalušić nakon trke na Manji Kuru.

LALUŠIĆ NAMAKAO BODOVE I NA MANJI KURU

Trka broj jedan pripala je češkom automobilisti Fulinu,  dok je u drugoj najbrži u drugoj bio Švajcarac, Kris Ričard. Ova dva vozača nakon pet trkačkih vikenda dele prvu poziciju generalnog plasmana FIA ETCC serije.

Lalušić se trenutno nalazi na poziciji broj pet generalnog plasmana FIA ETCC konkurencije čiji takmičari odlaze na letnju pauzu sve do finala sezone koje vozi se u Italiji na stazi Imola početkom oktobra meseca.

(FOTO: Lajn rejsing)


tagovi

Mladen LalušićETCC

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara