MOZZART izbacio kvote za Partizan – Bešiktaš: Crno-beli daju gol u prvom poluvremenu – 2,20

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.08.18. | 13:47

Kec i iks vrede isto

Dva crno-bela tima, a samo jedna ulaznica za grupnu fazu Lige Evrope. Sudariće se Partizan i Bešiktaš narednog četvrtka (20.30), već je fudbalska groznica počela da drma Grobare, a susret plej-ofa za plasman u Ligu Evrope biće izazov i za kladioce, a Kladionica MOZZART već je objavila kvote za prvi susret.

Ko veruje u ekipu Zorana Mirkovića može da utrostruči ulog, čak i prebaci, jer je kvota na keca 3,20. A moguće je, zašto da ne, da beogradski sastav slavi u prvom meču, pogotovo ako se zna da je dobio pet od šest međunarodnih utakmica ovog leta (ima i remi u Viljnusu), kao i da je turski predstavnik ranjiv, što se najbolje videlo u četvrtak veče prilikom revanša u Austriji, kad je primio dva gola i sve do nadoknade „visio“ za prolaz.

Izabrane vesti

Interesantno da bukmejkeri identično vrednuju keca i remi, pa i iks plaća kvotom 3,20, dok bi pobeda Bešiktaša svaki uložen dinar množila sa 2,20.

Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da je na na pet od dosadašnjih šest mečeva u kvalifikacijama za Ligu Evrope Partizan davao makar po jedan gol u prvom poluvremenu (nije samo Litvancima u Beogradu). Kvota da će to učiniti i protiv tima iz Istanbula je primamljivih 2,20. Što deluje čak i kao realna opcija, jer se u poslednje vreme poazalo da beograski crno-beli bolje otvaraju utakmice, a imaju problem da ih „zatvore“, pa valja juriti bar taj jedan gol u prvom delu...

Kompletnu ponudu Kladionice MOZZART za okršaj Partizan – Bešiktaš pogledajte OVDE, a kvote za sve ostale susrete plej-ofa Lige Evrope nalaze se OVDE.

FOTO: Star sport


tagovi

Mozzartkvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara