"Zek Rendolf ide u plus"
"Zek Rendolf ide u plus"

MOZZART kalkulator: Rendolf uništava Pistonse, Mamuze zaustavljaju Barnjanija!

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.03.15. | 16:13

Danas smo vam spremili dva plusa i dva minusa...

Izabrane vesti

Neverovatni Finac igra najzreliju sezonu u dosadašnjoj karijeri i odavno je kvalitetom prerastao Evrokup. Prosečno postiže 13,7 poena u tom takmičenju, a na prethodnom meču zatrpao je koš Zenita sa 24 poena. Danas bi na ruku moglo da mu ide i to što Valensija forsira brži stil igre bez klasične petice, pa bi se Koponenu otvorio prostor da poentira iz tranzicije. Verujemo u sjajnog Finca.

8524 Kris Pol (LA Klipers) - manje od 19,5

Pol je pre svega plejmejker u pravom smislu te reči, te uvek prvo gleda da razigra saigrače. U odsustvu Blejka Grifina i Džamala Kraforda postizao je mnogo više poena nego inače, ali se sada krilni centar vratio i on će verovatno biti taj koji će biti zadužen za forsiranje. Pored toga, u Los Anđeles danas dolazi Šarlot koji je užasno tvrda ekipa, pa bi broj poena na čitavom meču, ali i kraj Krisovog imena trebalo da bude skroman. S druge strane, ako ne bude iznenađenja Klipersi će verovatno ubedljivo dobiti, pa bi Dok Rivers mogao i da odmori svog prvog pleja.

8512 Zek Rendolf (Memfis) - više od 15,5

Kao i juče, danas vam ponovo predlažemo plus na Rendolfa. Detroit se raspada, izgubio je 10 mečeva u nizu i teško da će predstavljati neku prepreku za Memfis. S druge strane, Greg Monro bi trebalo da motri na Zeka većim delom meča, a on je mnogo poznatiji po učinku u napadu nego po doprinosu u defanzivi. Sinoć je uništio Denver sa 21 poenom, ne vidimo zašto ne bi i Pistonse.

8513 Andrea Barnjani (Njujork) - manje od 16,5

Italijan je solidan u napadu u poslednjih nekoliko mečeva, ali to je više do Niksa u kojima se ne zna "ko pije, a ko plaća". Večeras će Njujork udariti na San Antonio koji igra fenomenalnu timsku odbranu, a Barnjani će morati da pređe preko Tima Dankana i Borisa Dijaoa ako misli da dođe do obruča. Sumnjamo da će mu to u toj meri uspeti da stigne do 17 poena. Sparsima treba pobeda i neće dozvoliti tako nešto.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zek RendolfPeteri KoponenNjujork NiksNBA ligaMemfis GrizlisKris PolDetroit PistonsAndrea Barnjani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara