"ko dobija u Humskoj?"
"ko dobija u Humskoj?"

MOZZART SPECIJAL ZA VEČITI DERBI: Pričate svuda da sudija svira penal? Pređite sa reči na dela!

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.09.16. | 08:10

Kvota na opkladu da će gol pasti sa kreča primamljivih 4,50

ko dobija u Humskoj?O kvotama na uobičajene igre već smo pisali, ali smo se u međuvremenu predomislili i rešili da vas počastimo najboljom mogućom ponudom, pa će se tako kec, iks i dvojka u 152. večitom derbiju plaćati identičnom kvotom 3,00! U prevodu: kuća časti! Ali to nije sve, kladionica MOZZART rešila je da vam subotnji doživljaj učini još zanimljivijim. Stoga - kladioničarski specijal za 152. prvenstveni okršaj Partizana i Crvene zvezde, ovaj put u Humskoj.

Navijači sigurni u pobedu svog omiljenog tima tako će moći da uverenje pokušaju da naplate kombinacijom keca ili dvojke sa imenom strelca.

Izabrane vesti

Samo primera radi, pobeda Partizana uz pogodak Valerija Božinova plaća se kvotom 5,00, ako strelac bude Nemanja Mihajlović i crno-beli slave ona raste na 5,30, dok je Uroš Đurđević vodi na granicu 6,00 koliko dobacuje i Leonardo. Kad su crveno-beli u pitanju, pobeda Zvezde uz gol Uga Vijeire potencijalno donosi kvotu 4,80, dvojka i gol raspucanog Petra Orlandića uplatu množe sa 5,00, dok Mičel Donald i Aleksandar Luković dele kvotu 5,50.

Luković, jasno vam je već, visoko kotiran jer je redovan izvođač jedanaesteraca sa Crvenu zvezdu, a kako  se na obe strane Topčiderskog brda već po tradiciji uoči debija pokrene debata o tome "na čiju će stranu sudija da navlači" ovaj put smo vam omogućili da pređete sa reči na dela. Dakle, opklada da će gol - na bilo kojoj strani - pasti sa penala vrednuje se kvotom 4,50!

Tako da teoretičari zavere mogu odmah da skoknu do prve MOZZART kladionice ili zaćute. Uz malu napomenu, dakle, penal i gol se važe! Opklada pada u vodu ako se jedanaesterac ne materijalizuje.

Gol iz slobodnog udarca plaća se kvotom 8,00, iz kornera skače na čak 75,00, sa više od pola terena na čak 100,00, pogodak "makazicama" ide na 50,00, a onaj glavom na već realnih 2,60.

Tip da će neko od 22 igrača na terenu dobiti crveni karton daje kvotu 3,20, da će neko postići het-trik čak 20,00, a da će protivničku mrežu zatresi rezervista  4,00.

Za kraj, vođstvo Partizana posle prvih 10 minuta vredi kvote 9,50, a isti je slučaj i sa prednošću na strani Crvene zvezde. Iks u uvodnih 10 minuta plaća kvotom 1,12.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanklađenjeFK Crvena zvezda152. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara