MOZZART TV - TIKET ZA VIKEND: Kad nema Partizana, dobri su i Englezi

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.01.19. | 16:09

Dejana Dimovskog upoznali ste prošle godine, kada je dobio putovanje u Plzenj s Partizanom od Mozzarta, a ovog puta, pokušaće da još jednom pokaže svoje kladilačko umeće u emisiji „Tiket za vikend“

Prošle godine, negde u ovo vreme, pisali smo o tome da neke stvari jednostavno može samo Mozzart! I dokazali na praktičnom primeru. Dvojicu naših kladilaca, koji su leta 2017. prvi u Srbiji tipovali da će Partizan, odnosno Zvezda, u sezoni 2017/2018. uspeti da prezime u Evropi poslali smo na put s voljenim klubovima, kako bi ih bodrili u Plzenju i Moskvi. Smestili smo ih u avion sa igračima i stručnim štabovima. Priznaćete, prilika kakva se baš retko pruža.

Jedan od dvojice kladilaca koji su imali tu čast sada je gost emisije „Tiket za vikend“ Mozzart TV-a. U pitanju je Dejan Dimovski, Beograđanin koji je u junu 2017. tipovao da će njegov voljeni klub Partizan igrati na proleće u Evropi. Za to je dobio nagradu od naše kompanije, ali pre toga je morao da prođe izuzetno težak MOZZART IZAZOV, za koji vam toplo preporučujemo da ga pogledate, u slučaju da već niste. 

Izabrane vesti

Dejan je, dakle, navijač Partizana, i za razliku od mnogih kladilaca, on uvek igra na klub za koji navija, i nikad protiv njega. Ali pošto je fudbalska Srbija trenutno na zimskoj pauzi, ovaj iskusni kladilac je pokušao da nam još jednom pokaže svoje umeće koristeći parove iz drugih evropskih zemalja, a pretežno je birao „male Engleze“.

Pa da vidimo kako je Dejan tipovao za predstojeći vikend...

 


tagovi

Tiket za vikendsportsko klađenjebet analizaJovana Strinić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara