""
""

Mrkela: Jedan štoper do petka, a stižu ukupno dvojica

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.07.17. | 22:22

“Čekamo odgovor Vujadinovića, sa Babićem je uspešno obavljen razgovor i čeka se Sosijedad, Baša tek treba da razgovara sa novim gazdama Lila. Potrebna su nam dvojica štopera, ne žurimo“, ocenio je sportski direktor crveno-belih

Crvena zvezda užurbano radi na dovođenju novih igrača, a sportski direktor Mitar Mrkela ističe da bi do petka trebalo da stigne još jedan štoper, dok je plan da se do kraja prelaznog roka na poziciji centralnog defanzivca dodatno angažuje još jedan igrač.

Izabrane vesti

Ali, pre toga, očekuje se da prvi sledeći potpis bude napadača Aleksandra Pešića koji stiže iz Tuluza.
“Transferima Stojkovića, Gobeljića i Savića rešavali smo urgentne probleme vezane za pozicije desnog beka i štopera, a u toj prvoj seriji pojačanja Rikardinjo je stigao kao kvalitet plus. Pešić je praktično završen, stiže kao kapitalno pojačanje i biće prijavljen za drugo kolo kvalifikacija, a nadam se da ćemo do petka dovesti bar još jednog štopera“, rekao je Mrkela za Večernje novosti.

Iako ne voli da govori o imenima igrača dok se posao ne završi, Mrkela je potvrdio da su medijski eksploatisana imena na užem spisku.
“Čekamo odgovor Vujadinovića, sa Babićem je uspešno obavljen razgovor i čeka se Sosijedad, Baša tek treba da razgovara sa novim gazdama Lila. Potrebna su nam dvojica štopera, ne žurimo.“

Mrkela ističe da Zvezda ima tim, da je popunila sve pozicije i osvrnuo se posebno na strance.
“Svi stranci su čvrsto vezani ugovorima za Zvezdu i na sve njih se računa. Sa svima je obavljen razgovor i svima je rečeno isto: da nikog ne teramo i da mogu da promene klub ukoliko stigne dobra ponuda za njih i za nas. Tek ako neko od njih ode dovodili bismo zamene, nema potrebe da gomilamo fond igrača“, dodao je Mrkela.

(FOTO: Starsport)


tagovi

SuperligaSrđan BabićNikola VujadinovićMitar MrkelaFK Crvena zvezdaAleksandar Pešić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara