"Garbinje Muguruza"
"Garbinje Muguruza"

Muguruza srušila Kerberovu, Ribarikova Martićevu, a Venus Dubrovčanku Konjuh

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.07.17. | 15:25

Prva teniserka sveta zaustavljena u osmini finala Vimbldona

Garbinje MuguruzaNakon Kuznjecove i Ostapenkove, poznate su još tri četvrtfinalistkinje Vimbldona, a to su Garbinje Muguruza, Venus Vilijams i Magdalena Ribarikova.

Muguruza je napravila mali podvig pošto je uspela da izbaci prvu teniserku sveta Angeliku Kerber i to posle tri seta i preokreta - 4:6, 6:4, 6:4. Sledeća protivnica će joj biti Ruskinja Svetlana Kuznjecova.

Izabrane vesti

Venus VilijamsIskusna Venus Vilijams se probila do svog 13. četvrtfinala na londonskom gren slemu pošto je savladala tinejdžerku iz Dubrovnika, Anu Konjuh sa 6:3, 6:2 i sada ide na aktuelnu šampionku Rolan Garosa, Letonku Jelenu Ostapenko.

Magdalena Ribarikova, koja je u drugom kolu napravila veliko iznenađenje pošto je pobedila do tada prvu favoritkinju Vimbldona, Čehinju Karolinu Pliškovu, uspela je da u somini finala da savlada Hrvaticu Petru Martić rezultatom 6:4, 2:6, 6:3. Zanimljivo je da je Slovakinja u aprilu bila 423. na svetskoj lestvici, a sada će se nakon Vimbldona vratiti u Top 50. Za prodor u polufinale izaći će na crtu boljoj iz meča između Koko Vandevej i Karoline Voznijacki.

(foto: Action Images)


tagovi

VimbldonVenus VilijamsMagdalena RibarikovaEvropaEngleskaAngelika Kerber

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara