"Hames Rodrigez i Dijego Godin"
"Hames Rodrigez i Dijego Godin"

MUNDIJALSKI TIP: Kolumbija – Urugvaj

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.06.14. | 13:40

Novi prekid filma Luisa Suareza, ovog puta u meču sa Italijom, verovatno je „rešio“ ishod drugog južnoameričkog dvoboja u osmini finala

Hames Rodrigez i Dijego GodinUrugvaj je svoj nastup na SP završio u 79. minutu utakmice 3. kola grupe D protiv Italije koju je pobedio golom sjajnog kapitena Dijega Godina, zahvaljujući kojem se i našao u osmini finala. U pomenutom minutu Luis Suarez je ugrizao Đorđa Kjelinija i po ko zna koji put potvrdio da konstantno balansiranje na liniji što razdvaja razum od ludila neminovno dovodi do zamora materijala. A i FIFA se umorila od ispada jednog od, nesporno, najboljih fudbalera današnjice, pa je Liverpulov golgeter nagrabusio „za sve pare“ (4 meseca totalne suspenzije u fudbalu, 9 mečeva pauze za reprezentaciju i 100.000 švajcarskih franaka globe) .

Rekosmo da je Suarezova „zakuska“ označila kraj mundijalskih snova Urusa, jer bez čoveka čija nezasita glad za pobeđivanjem vuče čitavu ekipu ne mogu da se suprotstave Kolumbijcima. Argentinski stručnjak Hoze Pekerman raspolaže možda i najtalentovanijim sastavom na turniru koji je, uprkos rotacijama, glatko dobio sva tri meča u prvoj fazi, a lakoća sa kojom Kolumbija stvara i koristi šanse odavno nije viđena. Naravno, Urugvajci će na tehniku pokušati da odgovore sa puno trčanja i prekršaja, kako bi sprečili tečnost u igri rivala, tražeći šansu iz kontranapada i prekida. Za ovo prvo adut im je upravo Godin, a za drugo Edinson Kavani, ali napadač PSŽ-a neće imati adekvatnu podršku: Stuani je osrednji špic, a Dijego Forlan na zalasku karijere i fizički nespreman za velike napore.

Izabrane vesti

Ako ne delite našu veru u Los Kafeterose (a kec „plaća“ 2,10) razmotrite tip VG2 (više golova u drugom poluvremenu) sa sličnom kvotom (2,25). Pomenuli smo da Urugvajci ne mogu da se nadigravaju sa rivalom, niti im je tako nešto svojstveno, ali dok budu imali snage mogli bi da se odupiru.

S druge strane, ako se slažete sa našom idejom vodiljom o superiornosti Kolumbijaca u svim aspektima (i odbrana im je vrhunska), okušajte se sa MOZZART kombinacijom 1&3+ (kvota je 4,10), pošto su im prethodni okršaji bili vrlo efikasni.

STADION: Mario Filjo (Marakana) u Rio de Žaneiru (kapacitet 76.804 mesta)

POČETAK: 22.00

SUDIJA: Bjorn Kujpers (Holandija) - 3,79 žutih kartona po meču, 0,21 crvenih kartona po meču, 0,27 penal po meču

MOGUĆI SASTAVI:

KOLUMBIJA (4-2-3-1): Ospina - Zuniga, Zapata, Jepes, Armero - Sančes, Agilar - Kvadrado, Rodriges, Ibarbo – Gutijeres.

URUGVAJ (4-3-1-2): Muslera - Kaseres, Himenes, Godin, Alvaro Pereira - Arevalo Rios, Gonzales, Rodriges - Lodeiro - Stuani, Kavani.

Kvote za sve mečeve Mundijala 2014. u Brazilu, specijale i klađenje uživo na SP možete pronaći OVDE.

ŠTA VI MISLITE? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta.

(FOTO: Guliver/Getty Images)


tagovi

sportsko klađenjereprezentativni fudbalmeđunarodni fudbalKolumbijaBrazil2014DBrazil2014CBrazil2014bet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara