""
""

Munire, vrati se u Barselonu

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.05.17. | 09:29

Očekivana odluka rukovodstva kluba s Mestalje

Trebalo je Munir el Hadadi da postane značajno pojačanje Valensije za godine koje slede, ali se umesto toga susreo sa surovom realnošću da ga na Mestalji više ne žele i da hoće da ga vrate Barseloni ovog leta.

Izabrane vesti

Španac marokanskog porekla, koji je trenutno na pozajmici u redovima Valensije, neće dobiti trajni ugovor u ovom velikanu, javljaju katalonski mediji.
„Valensija je odlučila da ne otkupi na kraju sezone ugovor Munira el Hadadija od Barselone za 12.000.000 evra, kako je dogovoreno prošlog leta. Momak će se po završetku Primere vratiti u Barselonu i kasnije odlučiti o daljoj karijeri“, javio je Radio Katalonija.

Ovakva odluka nije iznenađujuća jer je 21-godišnji Munir, svojevremeno čak i A reprezentativac Španije, podbacio na probnom radu u Valensiji. U očajnoj sezoni kluba s Mestalje, koju je obeležila borba u donjem delu tabele, postigao je samo šest golova. 

Nije tajna da su čelnici ovog kluba očekivali mnogo više od njega i smatraju da je 12.000.000 evra prevelika investicija koja ne garantuje uspeh sa ovim pojačanjem. Zato se Munir krajem maja vraća u Barselonu sa kojom ima ugovor do juna 2019. godine.

(FOTO: Action Images)  


tagovi

Munir El HadadiPrimeraŠpanijaTransferiValensija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara