"Murinjo u Brajtonu gleda derbi Čempionšipa"
"Murinjo u Brajtonu gleda derbi Čempionšipa"

Murinjo prvi put posle otkaza: Ostajem u Londonu, hoću odmah da radim!

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.12.15. | 14:07

„Neću se pojavljivati na velikim utakmicama da se ne bi objavljivale spekulacije“, najavio je Portugalac

Murinjo u Brajtonu gleda derbi Čempionšipa

Smenjeni trener Čelsija Žoze Murinjo oglasio se prvi put nakon otkaza koji je u četvrtak dobio na klupi Plavaca. Portugalski stručnjak insisitira na činjenici da ostaje da živi u Londonu i da nije umoran od fudbala.

Izabrane vesti

U izjavi koju je dostavio javnosti posredstvom jedne menadžerske agencije iz Los Anđelesa, Murinjo je poručio i da se raduje povratku menadžerskom poslu, a povukao je i paralelu između uspeha koje je napravio od prvog odlaska iz Čelsija 2007. godine.
„Žoze Murinjo je zadovoljan što se vratio u Čelsi  i što je bio u mogućnosti da navijačima podari još jednu titulu u Premijer ligi, koju nisu osvojili nekoliko godina. Izuzetno je ponosan zbog osam trofeja koje je osvojio sa Čelsijem i zahvalan je navijačima za svu podršku koju je dobio tokom dva mandata na klupi ovog kluba. Tokom karijere, Žoze je najčešće bio taj koji je birao sam opciju da napusti klub, ali je samo u Čelsiju klub uvek birao da otpusti njega“, kaže se u saopštenju agencije. 

Svaki period za Portugalca je bio specifičan ciklus, sa mogućnošću da započne novi projekat.
„Žoze se nada da će njegova budućnost nakon Čelsija i ovoga puta biti uspešna kao kada je prvi put napustio klub 2007. godine. Ne namerava da uzima bilo kakav odmor i nije mu potrebna pauza. Naprotiv, vrlo je pozitivan i gleda u budućnost. Zbog ljubavi prema fudbalu, uskoro ćete ponovo vodeti Murinja na terenu, kako radi i podržava svoje prijatelje. Neće se pojavljivati na velikim utakmicama, jer ne želi da podgreva spekulacije oko budućnosti. Žoze će nastaviti da živi u Londonu i nada se da će njegova porodica imati priliku da sačuva privatnost. Takođe, neće u bliskoj budućnosti govoriti o aktuelnim dešavanjima, uz molbu medijima da poštuju tu odluku“, zaključuje se u saopštenju.

Zanimljivo, Portugalac se u ovom trenutku nalazi u Brajtonu gde uživo posmatra derbi Čempionšipa između Brajtona i Midlzbroa. 

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žoze MurinjoRoman AbramovičotkazČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara