""
""

Najbolji tim svih vremena i tačka! (GRAFIKA)

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.10.16. | 17:38

Tako bi verovatno rekao veliki Johan da je živ...

Autobiografija Johana Krojfa koja bi do kraja godine trebalo da se nađe u prodaji svakodnevno privlači veliku pažnju, pošto Eurosport koji je imao uvid u rukopise povremeno pušta u javnost određene segmente knjige. 

Ovoga puta, "procurelo" je Krojfovih idealnih 11. Za sada bez posebnih detalja i obrazloženja, objavljen je najbolji tim u istoriji fudbala, naravno, po mišljenju velike legenda koja nas je napustila ove godine. U savršenooj ekipi Johana Krojfa mesto su pronašla trojica Brazilaca, dvojica Španaca, dvojica Holanđana i po jedan Englez, Rus, Nemac i Argentinac. 

Izabrane vesti

U timu nema dvojice trenutno najdominantnijih fudbalera današnjice, a od onih koji su u skorije vreme okačili kopačke o klin mesto u Krojfovom timu "zaslužio" je samo Pep Gvardiola. Na golu je, naravno, Jašin. U zadonjoj liniji Rud Krol, Franc Bekenbauer i Karlos Alberto, a četvorku u sredini čine Gvardiola, Bobi Čarlton, Alfredo Di Stefano i Garinča. I na posletku, u navali su Maradona, Pele i Pit Kajzer. Ovo poslednje ime svakako malo "bode oči", pogotovo što se nalazi na poziciji levog krila, gde Johan, bez dileme, nema konkurenciju, ali dobro... 

Pa, da vas čujemo? Šta kažete? Ko je višak, a ko nedostaje?

Ima li onih koji smeju "protiv" Krojfa?

Da je živ verovatno bi rekao: Ovo je najboljih 11 i tačka! Takav je bio veliki Johan...


tagovi

EvropaHolandijaJohan Krojfmeđunarodni fudbalreprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara