Radža Najngolan
Radža Najngolan

Najngolan suspendovan zbog nediscipline – ne igra derbi sa Napolijem

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.12.18. | 14:38

Inter šokirao Apenine

Interisti u neverici. Mnogo su očekivali od Radže Najngolana, ali kao da se sa svakim novim danom pojačava utisak da bi 38.000.000 evra skupo pojačanje iz Rome (u suprotnom pravcu otišao je i Nikolo Zaniolo) moglo da se na kraju ispostavi kao promašaj. Poslednja vest iz Milana glasi: Inter je suspendovao Najngolana zbog nediscipline.

Belgijski reprezentativac će moći normalno da trenira sa ekipom, ali se na njega neće računati što znači da će Inter biti žestoko oslabljen protiv Napolija u derbiju kola u sredu od 20.30 protiv drugoplasiranog Napolija.

Izabrane vesti

Inter nije zvanično objavio zbog kojih je Najngolan suspendovan pa javnost na Apeninima sada spekuliša o potencijalnim razlozima. I kao i uvek kad je Radža u pitanju dosta se preteruje. Pominje se i noćni život, već stara priča o njegovoj sklonosti ka porocima kakve predstavljaju duvan i alkoholna pića, ali se čini da je razlog mnogo banalnije prirode.

Najngolan se jutros nije pojavio na treningu. Ili bar ne na vreme. Lučano Spaleti je pobesneo. Inter je u subotu ispustio pobedu nad Kjevom, verovatno je već spremio namrgođeno lice... A kad je došao Radže nije ni bilo. Priča se da je upravi zasmetao i nedavni intervju za Frans fudbal magazin u kojem je po ko zna koji put otvoreno govorio o porocima.

Baš neprijatna nedelja za Najngolana. Početkom sedmice prevaranti koji su falsifikovali njegove čekove sa računa su mu skinuli 150.000 evra. Ima dana kada jednostavno ne vredi ustajati iz kreveta. Ili u Radžinom slučaju nedelja.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Radža Najngolan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara