"Koreografija "
"Koreografija "

Najveće navijačko ludilo na svetu: Zastava preko celog stadiona, tribine podrhtavale u transu, jedva sprečen stampedo Kolumbijaca (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.11.14. | 17:26

Uz ovakvu publiku nije ni čudo što je Independijente vodio sa 2:0 u 10. minutu

Koreografija Iako Argentinci, Grci, Italijani, Brazilci, Srbi, Turci važe za najbolje navijače na svetu, pristalice kolumbijskog Deportiva Independijentea iz Medeljina su celom svetu zadali domaći zadatak koji će teško biti rešen.

Kolumbijci su ispunili stadion Atanasio Girardot i započeli najveće navijačko ludilo verovatno ikada viđeno. Start meča je ispraćen bacanjem papira sa svih strana stadiona, a onda su sve četiri tribine sportske arene prekrivene ogromnom zastavom sa brojnim detaljima, fotografijama igrača i porukom podrške.

Izabrane vesti

Strastveni Latinosi su naravno umeli da isprate vizuelni doživljaj i glasnim navijanjem, te i ne čudi što je njihov tim vodio sa 2:0 već u 10. minutu, fudbaleri Deportivo Kalija izgleda nisu mogli da veruje gde se nalaze.

Gostujućim igračima sigurno nije bilo svejedno ni kada posle gola protivnika s tribina krene stampedo navijača koje redovi redara jedva spreče da izbiju na teren. Na kraju domaća ekipa je slavila sa 3:2.

Kompletna koreografija je bila i logistički zahtevna, a ispod možete pogledati kako su navijači pripremili ovaj spektakl. 

Ovakav spektakl vredi videti iz više uglova.

(FOTO: screenshot youtube)


tagovi

Južna AmerikaKolumbijakoreografijeMedalmeđunarodni fudbalnavijači

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara