""
""

Najveće pojačanje za Jokana - Sesenjon još tri godine u Fulamu

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.06.17. | 16:25

Jedan od najvećih engleskih talenata odbio ponude velikana iz Premijer lige

Fulamovo „dete sa druge planete“ Rajan Sesenjon (17) odbilo je unosne ponude iz Premijer lige i odlučilo da potpiše novi ugovor sa ovim klubom. Tako je srpski stručnjak Slaviša Jokanović dobio najveće pojačanje pred početak nove sezone, jer je postojala mogućnost da ostane bez sjajnog fudbalera.

Izabrane vesti

Jedan od najvećih engleskih talenata odlučio je da prihvati ponudu sa Krejven Kotidža i potpiše trogodišnji ugovor s Fulamom. Totenhem je bio jedan od najzainteresovanijih jer ih Sesenjon u ovim godinama već podseća na Gereta Bejla, a pratili su ga i velikani sa Ostrva - Junajted, Liverpul, Arsenal i Mančester Siti. 

Zapravo svi engleski top klubovi skautirali su mladog krilnog fudbalera prošle sezone, pre nego što je on na kraju odlučio da ostane u Fulamu. Sesenjon ne želi da sedi na klupi, hoće standardnu minutažu, srećan je u Fulamu i nada se da će pomoći ovom klubu da se plasira u Premijer ligu sledeće sezone.

Mladi krilni napadač je takođe uvršten na spisak omladinske reprezentacije Engleske koja narednog meseca učestvuje na Evropskom prvenstvu u Gruziji, a pored njega i rođeni brat Stiven (štoper) potpisao je novi trogodišnji ugovor sa Fulamom.

Jokanović sada može da odahne i nada se da će isto postupiti i kapiten Tom Kerni najzapaženiji igrač Fulama minule sezone. Ako i on odluči da ostane, ekipa sa Krejven Kotidža biće jedan od izrazitih favorita za povratak u Premijer ligu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

TransferiSlaviša JokanovićRajan SesenjonFulamEngleskaČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara