"Samir Nasri"
"Samir Nasri"

Nasri odgovorio Valbueni: Boli me bre d... za tebe! Da si mi prijatelj dao bih ti tih 100.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.11.15. | 15:50

Prvotimac Mančester Sitija opravdao imidž temperamentnog momka

Samir NasriBilo je i za očekivati da Matje Valbuena oplete po Karimu Benzemi. Logična posledica sve što se dešavalo poslednjih meseci. Ali ime Samira Nasrija prvi put je pomenuto u skandalu oko ucenjivanja francuskog veziste. Otkud on tu? Nasri se i sam čudi.
"Razgovaraću sa njim. Iskreno, boli me bre d..e za njega i celu tu priču. Nije to moj problem. A on nek priča šta hoće. Pa valjda bi me do sad policija zvala. Nema ovde karte za besplatan izlazak iz zatvore. Karim Benzema je igrač Reala pa su ga zvali", vrlo jasno će prvotimac Mančester Sitija u eksluzivnom intervjuu za francuski RMC.

Ne krije da poznaje neke od ljudi koji su osumnjičeni za ucenjivanje Valbuene. Uostalom, poznaje ih svako ko je igrao u Marselju. Ali kaže da već godinama ne komunicira sa njima. Niti sa Valbuenom, iako su dve sezone bili saigrači na Velodromu. Lepe reči se ne koriste kada pričaju jedan o drugome.
"Nismo prijatelji i nikad nećemo biti, ali to ne znači da se radujem tuđoj sreći. Imam važnija posla od razmišljanja o njemu. Ali dobro je znati da je takav čovek. Pričaćemo", upozorava Nasri kolegu.

Izabrane vesti

Valbuena progovorio o Benzemi: Ne mogu da branim neodbranjivo! Umešan i Samir Nasri?!

I koristi jedan argument koji nam je odmah prošao kroz glavu. Nešto što bismo verovatno odmah i sami uradili da smo na Benzeminom mestu. I sa toliko novca...
"Finansijski stojim vrlo, vrlo dobro. I da je u pitanju moj prijatelj, da mu treba 50.000 ili 100.000 evra da se izvuče iz problema odmah bih mu dao", kaže Nasri, a mi se i dalje pitamo šta je sve ovo trebalo Benzemi.
"Svako bira svoj život. Drugi me ne interesuju. Ja sam fudbaler. Nisam baraba, nisam posrednik, nisam ucenjivač. Nisam iz te priče", ističe Nasri, odavno već bivši reprezentativac Francuske, iako mu je tek 28 godina.

Evropsko prvenstvo 2016. godine je u Francuskoj. Motiv da se vrati u nacionalni tim?
"To zaista nije moj cilj. Odlučio sam.  Moj odnos sa selektorom je daleko od idealno. A i da želim da se vratim ne verujem da ću zbog povrede igrati pre aprila, tako da je Evropsko prvenstvo praktično nemoguća misija", ostaje Nasri dosledan odluci da je završio rešrezentativnu karijeru.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action Images)


tagovi

Samir NasriOlimpik LionMatje ValbuenaMančester SitiLiga 1FrancuskaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara