""
""

Nastavlja se “trange-frange“ Rome i Torina: Prodaj Ljajića, kupi El Šaravija

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.03.17. | 10:15

Navodno, klub sa severa Italije spreman je da pusti Ljajića za sumu od 10.000.000 evra i taj novac Torino bi mogao da uloži u transfer El Šaravija

Roma i Torino u poslednje vreme gaje „dobre poslovne odnose“, kako tvrde u Italiji. A posledica toga mogao bi da bude i novi transfer manevar koji glasi: Prodati Adema Ljajića i dovesti Stefana el Šaravija.

Izabrane vesti

Nekada veliki talenat italijanskog fudbala ove sezone je samo 13 puta bio starter u timu Rome i verovatno ne bi imao problem da promeni sredinu i ode u klub u kome će više da igra.

A trener Torina Siniša Mihajlović, očigledno, veoma ceni njegove kvalitete. Međutim, Granata bi morala da obezbedi prvo finansijska sredstva za dolazak El Šaravija i tu dolazimo do priče o Ljajićevom odlasku iz Torina.

Navodno, klub sa severa Italije spreman je da pusti Ljajića za sumu od 10.000.000 evra i taj novac Torino bi mogao da uloži u transfer El Šaravija.

U dosadašnjem toku sezone Ljajić je za Torino odigrao 25 utakmica i postigao sedam golova, a u ovaj klub je došao prošlog leta.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Adem LjajićRomaSerija AStefan El ŠaraviTorino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara