Ne zna čovek da li da se smeje ili plače: Sinoć promašio dva penala, jutros dobio otkaz (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.11.18. | 14:32

Rumunski fudbal u punom sjaju

Svako malo, rumunski fudbal zasmeje svet. Samo, ovog četvrtka teško da je do smeha Kinu Deloržu, 20-godišnjem desnom beku, koji je jutro posle eliminacije bukureštanskog Dinama iz osmine finala kupa dobio – otkaz!

Razlog su dva promašena udarca sa 11 metara, u penal seriji na gostovanju trećeligašu Čikšeredi. Domaćin je izborio 2:2 za 90 minuta, 3:3 je bilo posle produžetaka (nižarazredni tim u tom periodu dobio dva crvena kartona), pa je krenula penal serija u kojoj se pucalo čak deset serija. Pri rezultatu 6:5 za Čikšeredi šansu za izjednačenje imao je Delorž, ali je šutirao slabo i golman Bordaš mu je odbranio. Nastalo je veliko slavlje autsajdera sa navijačima, međutim, sudija je procenio da se mađarski čuvar mreže kretao po gol-crti i naredio je, posle minut-dva, da se jedanaesterac izvede ponovo.

Izabrane vesti

Nova prilika za letošnjeg novajliju iz drugog tima Genka. Ovoga puta puca u drugi ugao, ali Bordaš opet brani. Isprava ne slavi, jer nije siguran da će sudija priznati odbranu, da bi tek kad se uverio da je ispravno ukrotio šut krenuo u zagrljaj saigračima.

A nesrećni Kino Delorž je jutros došao po papire u klub, jer ga je Dinamo otpusti. Posle samo tri meseca i četiri zvanične utakmice za velikana iz Bukurešta. Osim njega, slobodan  u izboru nove sredine je i Giku Grozav.

 


tagovi

penali

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara