Nekada polufinalista Kupa šampiona, danas na prodaju za 25 dinara

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.01.20. | 17:47

Tužna sudbina Dinama iz Bukurešta...

Moderni fudbal je surov. Tradicija i istorija danas više ništa ne znače pa tako imamo paradoks da bez obzira da li ste u lovi ili radite za siću možete 'ladno da kupite klub koji je nekad bio polufinalista Lige šampiona za samo 25 dinara.

Rumunski velikan Dinamo iz Bukurešta je u sezoni 1983/84. igrao u polufinalu tadašnjeg Kupa šampiona i ispao od Liverpula posle majstorice, a nakon godina tavorenja u rumunskom fudbalu ove zime je definitivno dotakao dno. Crveni psi se nalaze u očajnoj finansijskoj situaciji i poziciji na tabeli, gazda želi pošto-poto da proda klub i traži samo jedan rumunski lej (oko 25 rsd), ali niko ne želi da ga kupi.

Izabrane vesti

Vlasnik Dinama oglasio je i da su svi fudbaleri ovog tima na prodaju, a prvi koji je povukao nogu je kapiten Dan Nistor (na fotografiji) koji se danas preselio u Krajovu za obeštećenje od samo 275.000 evra. Podestimo, član posrnulog velikana iz Bukurešta je i srpski napadač Slavko Perović (30) pa će biti zanimljivo pratiti informacije iz Rumunije i narednih dana i videti ima li ko da kupi Dinamo.

Foto: Univerzitatea Krajova


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara