""
""

Nemački VRC reli: Lfebre se slupao i za dlaku izbegao smrt (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.08.16. | 13:53

Sitroenov vozač, Stefan Lfebre u teškom udesu na VRC reliju u Nemačkoj potpuno je havarisao svoj „ds 3“ i doživeo ozbiljne unutrašnje povrede

Francuski tandem vozača ekipe Sitroen Total imao izuzetno ozbiljan udes drugog dana ADAK relija u Nemačkoj. Stefan Lfebre i  Gabin Moro izleteli su sa staze posle 12,4 kilometra vožnje na brzinskom ispitu koji se vozio na vojnom poligonu pod nazivom Pancerplate.

Izabrane vesti

Lfebre i njegov suvozač doživeli su ozbiljne povrede, pa je takmičenje u tim trenutcima prekinuto kako bi se vozači prevezli u bolnicu. Tim povodom organizator ADAK relija izdao je saopštenje u kome se navodi da su takmičari sa startnim brojem 10 u svesnom stanju transportovani u bolnicu. Prema istom izvoru klinička slika kod Lfebrea pokazuje višestruke lomove kostiju, kao i unutrašnje povrede zbog kojih je određena mera hospitalizacije. U saopštenju se navodi da Lfebre nije životno ugrožen, odnosno da unutrašnje krvarenje koje je prisutno kod francuskog ne bi trebalo da prouzrokuje dalje pogoršanje zdravstvenog stanja.

(FOTO: Printscreen)


tagovi

WRCStefan Lfebre

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara