"Nemanja Radonjić"
"Nemanja Radonjić"

Nemanja Radonjić: Kilažu sam doveo u red, vreme je da se uozbiljim

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.05.17. | 09:19

Prva šansa da pokaže da dobra igra protiv Bačke nije bila slučajnost - revanš u kupu sa Crvenom zvezdom

Nemanja RadonjićTalenat je uvek bio tu, ali glava nije bila sasvim u fudbalu. Pa opet smo sa vremena na vreme dobijali nagoveštaje da bi Nemanja Radonjić konačno mogao da zasija punim sjajem. Sve dok najednom nije nestao samo da bi ponovo izronio kad ga niko nije očekivao. Igrači Bačke ni lasom nisu mogli da ga uhvate, pa fudbaler Rome na pozajmici u Čukaričkom pun samopouzdanja ulazi u revanš susret sa Crvenom zvezdom u polufinalu kupa.

Iako Čuka posle 1:4 u prvom susretu sa Zvezdom ne bi smela da se preterano zanosi senzacionalnim preokretom u Ljutice Bogdana.
"Nije realno da u revanšu protiv Zvezde tražimo prolaz u finale, ali ćemo pokušati da pariramo i napravimo što bolji rezultat. Utakmica protiv šampiona je motiv za sve nas i skupo ćemo prodati kožu. Maksimalno sam spreman za taj meč i neću propustiti priliku da se pokažem u najboljem svetlu. Izgaraću do poslednjeg atoma snage, jer mi je želja da potvrdim da moja dobra partija protiv Bačke nije slučajnost. To je reuzltat napornog rada u proteklih nekoliko meseci", kaže Radonjić za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE: (1,50) Crvena zvezda (4,00) Čukarički (6,00)

Zahvalnost na drugu šansu na Banovom brdu duguje i upravi Čuke i novom šefu Nenada Lalatovića. Ali ako ćemo iskreno - nijedno hvala ne vredi koliko dobre igre na terenu. A sigurno je da Radonjić može još više. Može li i ponovo do reprezentacije?
"Došlo je vreme da se uozbiljim i maksimalno posvetim onom što najviše volim, fudbalu. Imam ambiciju da se vratim u reprezentaciju. Trudim se, mnogo radim na sebi. Kilažu sam doveo u red i sada je sve na meni, želim da sse kroz ozbiljan rad i dore igre nametne selektoru mlade reprezentacije", odgovara Radonjić.

A selektor je - Nenad Lalatović. Uz napomenu da je tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Poljskoj Radonjić i bio član U21 selekcije Srbije. Naravno, kad je igrao u klubu, kao što je sada slučaj.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČukaričkiNemanja RadonjićSrbijaSrbija U21Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara